2777
2789
عنوان

لیل دوست داشتن بچه هاتون چیه

295 بازدید | 32 پست

سلام به خاطر گوگولی بودن دوستشون دارین یا چون بچه تونه ؟؟؟؟بچه های فامیل رو چرا دوست دارین به خاطر گوگولی ؟؟؟؟من هنوز بچه ندارم میخام بدونم مرررررسی 

من فقط بچه های خودمو دوس دارم.قدیم اینطوری نبودم

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق مادر به بچه از همون بارداری شکل میگیره. دلیل هم نداره. واقعا بی چون و چراست‌

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

ذاتیه،اصلا نمیتونی دلیل بیاری چرا بچه خودتو دوست داری،بچه های فامیل رو‌خب اولا چون بچه و معصوم هستن،دلیل دوم می‌تونه علتای مختلف باشه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

دوست داشتن واقعی که شرطی نمیشه

بچه چه خوشگل چه زشت چه بداخلاق‌چه خوش اخلاق

برای پدرو مادرش بهترینه

من هنوز فسقلیمو ندیدم ولی بیشتر از هر چیزی تو دنیا دوسش دارم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه خودم رو دوست دارم چون قلب اون جزئی از قلب منه که بیرون از بدنم می تپه. بیشتر از خودم و بیشتر از هر چیز و هر کسی اون رو دوست دارم. با هر ظاهری که باشه

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

بنظرم دوست داشتن دلیل نمیخواد

یه حسه که خودبه خودشکل میگیره تووجودت

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍