2777
2789
عنوان

ازدواج پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 40 پست
آره ده ساله مجرده بعد فوت مادرم افسرده شده 

ما تو فامیلمون داشتیم از این موردا. تو جوونی بی همسر شدن و دخترا از خودخواهیشون برای بابا زن نگرفتن یا اجازه ندادن زن بگیره. الان که بابا نیاز به مراقبت داره هی غر میزنن و میگن کاش زن میگرفتیم براش الانم ک پیر شده و کسی زنش نمیشه

از قدیمیای سایت که دلش تنگ شد و برگشت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهشابراش یه همدم بگیرید دورازجون باباتون زنداداش من مادرش روبچگی ازدست داد خودشون3تادختربودن ب ...

آره تنهایی خیلی سخته اونم برا مرد راس میگی گلم

بنظرم نه چون اکثرازنهایی که میان اکثرابرای مالومناله پدروازبچه هادورش میکنن وخیلی اتفاقات تلخ که دیدم وشنیدم خب زیادتربرین پیشش باشین.اگه هم خواستین زن بگیرین اصلاعقدنکنین فقط صیغه

بنظرم نه چون اکثرازنهایی که میان اکثرابرای مالومناله پدروازبچه هادورش میکنن وخیلی اتفاقات تلخ که دید ...

بهشون سر می زنیم ولی بیش تر روز تو خونه تنها هستن من بیشتر نگران این هستم تو خونه و زبونم لال یه مشکلی بیماری چیزی 

بهشون سر می زنیم ولی بیش تر روز تو خونه تنها هستن من بیشتر نگران این هستم تو خونه و زبونم لال یه مشک ...

مگه کارنمیکنن که روزاخونن؟منم مادرموپنج ساله ازدست دادم خیلی سخته یکی بیادجای مادرت پدرمنم ازدواج نکرده ولی شک دارم بیرون با کسی هس این منواونقدرآزارمیده راضیم بیرون باشه ولی تواین خونه زندگی نبینمش

مگه کارنمیکنن که روزاخونن؟منم مادرموپنج ساله ازدست دادم خیلی سخته یکی بیادجای مادرت پدرمنم ازدواج نک ...

نه عزیزم بازنشسته شده من ناراحت میشم کسی و جای مادرم ببینم ولی چی کار کنم خوب خدا روح همه مادر ها رو بیامرزه

نه عزیزم بازنشسته شده من ناراحت میشم کسی و جای مادرم ببینم ولی چی کار کنم خوب خدا روح همه مادر ها رو ...

والا چی بگم ماکه نمیذاریم یه زن بیاداین خونه بیرون باهرکی صیغه میشه بشه ولی ماسکته میکنیم یکی بیاد اه قربون خدابرم چرازنهاتنهایی زندگی میکنن فقط مردانمیتونن چه فرق داره