2777
2789
عنوان

ازدواج پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 40 پست

اول بهش بگوببین چی میگه ببین کسی رودرنظرنداره

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه بودم زودتر از اینا اقدام میکردم. ولی یه مناسب شو پیدا کن. شبیه خودش. خیلی جوون یا بچه کوچیک دار نباشه. یکی که مثل خودش آرداشو بیخته باشه و الان تنها باشه. ترجیحا ازدواج نکرده هم نباشه. 

یه خانم مستقل و قوی 

خواهشابراش یه همدم بگیرید

دورازجون باباتون

زنداداش من مادرش روبچگی ازدست داد

خودشون3تادختربودن

باباشون ایناروبزرگ کردوشوهرشون داد

دوماه بعدازشوهرکردن سومین واخرین دخترش بازدورازجون پدرتون توتنهایی سکته کردوفوت شد

فقط51سالش بود

چندماهی میشدبازنشسته شده بود

دبیرزبان بود

بعصی مردهاتنهایی خیلی براشون سخته

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
😭😭😭😭حالم بهم خورد حالا راضیه😷😷😷😷😷

یکی از اقوام ما سر هفتم زنش با خواهر زنش که مطلقه بود ازدواج کرد

اونم به اصرار خانواده خانومش

هنوز سیاست مزخرفشونو نفهمیدم

از این بیشتر باید حالت بهم بخوره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
به خانوم میرسه همه میگن ازدواج نکرده باشه😐 حق اون خانوم نیست توی اون سن حداقل با یه مرد مجرد ازدوا ...

میگه ازدواج نکرده نباشه

مجرد نباشه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
به خانوم میرسه همه میگن ازدواج نکرده باشه😐 حق اون خانوم نیست توی اون سن حداقل با یه مرد مجرد ازدوا ...

گفتم ازدواج نکرده نباشه. یعنی ترجیحا ازدواج کرده باشه و جدا شده باشه یا بیوه باشه. 

یه خانم مستقل و قوی 
ایشون رسید به 80 سال کی میخواد ازش مراقبت کنه ؟ حتما براش زن بگیرید , زن درست و حسابی البته نه هرکسی

راست میگی گلم ولی خیلی سر سخته قبول نمی کنه

استاندارقبلی مانبود؟ ایشون هم بعدفوت همسرش باخواهرزنش قبل ازچهلم ازدواج کرد

نه استاندار نیست

ولی یه اقای خیلی متشخص که همسرشو خیلی دوست‌داشت

خبرش😒