مامان_آینده_محمدم مدیر عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 1796 عنوان یه دونه یک!!!!! | مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 17 پست سلام قضیه این تاپیکه چیهبد رومخمهده صفحه خوندم متوجه نشدم عصبی شدم ازدستشیکی مختصرمفیدتوضیح بده لطفاتامام. الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 1399/03/30 | 18:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترآسمانیییی عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 4724 میومدی توی تاپیک خب هر چند تاپیکم ترکید ی دونه یکم امضات😥من توام یا تو منی؟ باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤ گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤
chica عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 3250 امضات😥 من توام یا تو منی؟ بیا تاپیک اخرم فانه همین الان زدم Forgiving someone is easy, trusting them again not ببخشید ب خاطر لغو دوستیها خودم دوباره بهتون در خواست میدم
دخترآسمانیییی عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 4724 میومدی توی تاپیک خب هر چند تاپیکم ترکید ی دونه یکم اون موقع نمیدونستم یه دونه یک که داری همون یه دونه یک خودمه😊 باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤ گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤