2777
2789
عنوان

باردارا بیاین

90 بازدید | 14 پست

من۱۸هفتهو۵ روزمه‌.بچم تکون میخوره ولی مثلا تا جای شلوغ باشم یا مثلا خونه پدر شوهرم میرم اونجا خیلی تکون میخوره ولی خونه خودم تکون نمیخوره..مثلا الن از دیشب ک اومدم خونه تا الان تکون نخورده یعنی واسه چیه؟کسی اینطوری بوده

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اجتماعیه😄 ازین مردا میشه که بگو بخندن بیرون تا میان خونه روزه سکوت میگیرن😁

من ترسیدم نکنه چیزیش هست

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
عاره چون خیلی کوچیکه

تورو خدا تو هم همینطور بودی؟اخه تا خونه نیستم تکوناشو واضح میفهمم ولی خونه خودم هیچی ب هیچی

دلیلش اینکه جنین با صدای بلند و غذاهای شیرین بیدار میشه. منم هر موقع نی نی تکون نمیخوره میترسم میرم ...

این ک اینطوری دق میده ادمو 🤣ای بابا 

ببین اونجاها چی میخوری مثلا شاید به این مربوطه

نمیدونم والا..

این ک اینطوری دق میده ادمو 🤣ای بابا 

نگران نباش گلم تو ماه بارداریت هم پایینه از جنین انتظار تکون خیلی زیاد نداشته باش . ان شا الله ماه های بالاتر بیشتر تکون میخوره

نگران نباش گلم تو ماه بارداریت هم پایینه از جنین انتظار تکون خیلی زیاد نداشته باش . ان شا الله ماه ه ...

اخه بارداری اولمه تجربه ندارم

دلیلش اینکه جنین با صدای بلند و غذاهای شیرین بیدار میشه. منم هر موقع نی نی تکون نمیخوره میترسم میرم ...

عزییییزم😍😍😍😍

خداوندا از تو کمک میخواهم و میدانم که دست نیازم را خالی از لطفت باز نمیگردانی.⚘❤🤲