2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

128 بازدید | 25 پست

بچه ها من میخوام اقدام کنم واسه بارداری اما موندم تو این کرونا اونایی که باردارن چجور میرید آزمایش میدین و یا سونوگرافی که نمیترسید ؟ آخه مطب دکترای زنان همیشه شلوغه جدا نمیترسید؟ میشه راهکار بدین؟

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ماسک و دستکش میرم کاملا هم رعایت میکنم مطب دکتر هم همه رعایت میکنن کلی هم آزمایشگاه و دکتر و سونوگرافی رفتم همه وسایل هم خودم میبرم هیچ مشکلی پیش نیومده خدارو شکر

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

چرا من همش میترسم باترسو لرز  میرم تو پارکینگ وایمیستم نوبتم شد میرم داخل😐

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
ب نظرم باردارشدن تواین شرایط کار منطقی نیست

آخه پسرم الان ۴ سال و نیمشه بذارم بیشتر بشه میکشه به زمان مدرسه رفتنش اونوقت باید بکشه بعدش که خیلی دیر میشه

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
نه نمی‌ترسم چون رعایت میکنم

چجوری رعایت میکنی میشه توضیح بدی؟

دکتر چجوری میری؟ شلوغ نیست؟ چجور رعایت میکنی؟

آخه پسرم الان ۴ سال و نیمشه بذارم بیشتر بشه میکشه به زمان مدرسه رفتنش اونوقت باید بکشه بعدش که خیلی ...

خب شما بچه هم داری فعلا این شرابط پیش اومده یه چندماه صبرکن

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
با ماسک و دستکش میرم کاملا هم رعایت میکنم مطب دکتر هم همه رعایت میکنن کلی هم آزمایشگاه و دکتر و سونو ...

مثلا چیو با خودت میبری؟

چرا من همش میترسم باترسو لرز  میرم تو پارکینگ وایمیستم نوبتم شد میرم داخل😐

خب صدات بزنه منشی که متوجه نمیشی😅

خانوما درد و سوزش زیر شکم هفته پانزدهم بارداری طبیعیه ؟؟؟؟؟خیلی میترسم بارداری اولمه تجربه ندارم 

مدام نیس هی میاد و میره یا یهو میگیره نمیتونم تکون بخورم 

جفتمم پایینه 

چند  روز دیگه وقت دکتر دارم میشه بهم بگین تاپیک میزنم کسی نمیاد 

🧚‍♀️