2777
2789
عنوان

بعد فوت همسرم

1398 بازدید | 42 پست

سلام

تقریبا 3ماهه که عشقمو از دست دادم خونه زندگیم بهم ریخته جای ثابتی ندارم.خیلی افسرده شدم نمیدونم چی خوبه چی بد.نمیدونم باید چجوری زندگی کنم همه میگن صبر کن ولی صبر کردن برا اونا راحته برا منی که عین 3سال گذشته ... دارم دیوونه میشم میگم خودمو مشغول کار کنم نمیدونم چه کاری حوصله اش رو هم ندارم همین که تا اینجا هم اومدم به خاطر دخترم هست همه میگن شرایط بدتر تو هم هست نا شکری نکن ننیدونم از صبح تا شب همینجور نشستم .... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتش کنه

چرا خونه خودتون با دخترت زندگی نمیکنی؟منبع درامدی داری؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

وای متنفرم از این مدل دلداری دادن یعنی چی شرایط بدتر از تو هم هست یکی نیست بگه نمیتونید دلداری بدین خفه بشید

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢