2777
2789
عنوان

واقعا خسته شدم از زندگیم

160 بازدید | 12 پست

من ی مشکل دارم اونم اینکه با خانواده شوهرم باهمیم ینی خورد وخوراک اینا باهمه فقط واحدم جداس ولی من ۲ ساله دارم این وضعو تحمل میکنم خسته شدم از بس نیش کنایه مادرشوهر تحمل کردم شوهرمم همش میگه ب زودی مستقل میشیم همش میگه ب زودی خونه رهن میکنم برات ولی این حرفش میره تاااا ۳ ماه و خبری نمیاد حس میکنم با وعده وعید نگهم میداره من کلا افسردگی گرفتم گاهی وقتا برا غذا یا شام هم نمیرم از اتاقم بیرون نمیرم حوصله بچمم ندارم بنظر شما چیکار باید کنم؟ شکایت کنم؟ ول کنم برم خونه بابام؟چیکار کنم؟ک جواب بده ؟همش میگه ب زودی ولی کو...شبام دیر میاد همیشه کافه کنار خونمونه 

یا راحت صداشو برام میبره بالا 

منم مشکل ترودارم 

{کنجدجونم،هنوزنمیدونم دخمری یاآقاپسری 😊امامن وبابایی وآبجی باران بی صبرانه منتظریم که بدونیم 😊امروزباران کوچولوبه بابایی میگفت :بابایی بیامامان توی شکمش نی نی داره،من میخام بغلش کنم ،اسباب بازیاموبدم بازی کنه....نمیدونم من چراذوق کرده بودم.خدایابه بزرگیه خودت قسمت میدم این حس هارونصیب همه خانومای سرزمینم کن🙏تاریخ (۱۳۹۹/۴/۲۱)}

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور تحمل میکنی

من مادرشوهرم سرطان مغزواستخان داره مجبورم برسم بهشون تحمل میکنم فقط .

{کنجدجونم،هنوزنمیدونم دخمری یاآقاپسری 😊امامن وبابایی وآبجی باران بی صبرانه منتظریم که بدونیم 😊امروزباران کوچولوبه بابایی میگفت :بابایی بیامامان توی شکمش نی نی داره،من میخام بغلش کنم ،اسباب بازیاموبدم بازی کنه....نمیدونم من چراذوق کرده بودم.خدایابه بزرگیه خودت قسمت میدم این حس هارونصیب همه خانومای سرزمینم کن🙏تاریخ (۱۳۹۹/۴/۲۱)}
من مادرشوهرم سرطان مغزواستخان داره مجبورم برسم بهشون تحمل میکنم فقط .

من مادرشوهرم جوانه ۴۳ سالشه

ولی همیشه الکی میزنه ب مریضی پا درد و کمر درد راهش باشه هر روز هم میره بیرون واقعا خسته شدم همش سعی میکنه کارارو ب من منتقل کنه منم از اتاقم بیرون نمیرم

من مادرشوهرم جوانه ۴۳ سالشه ولی همیشه الکی میزنه ب مریضی پا درد و کمر درد راهش باشه هر روز هم میره ...

بگوماهم دلمون میخادجدازندگی کنیم بگودوست نداریم یه جاغذابخوریم دیگه

ن عزیزم  اره واقعا دگ تحملم تموم شد

چند وقت یه بار نه ،هر روز روزی ده بار نه با دعوا با روی خوش به شوهرت یاد آوری کن باید یه کاری کنه،به خدا اگه‌پاشین‌هز اونجا خود شوهرت هم‌تازه مزه ی زندگی مشترک و میفهمه

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
چند وقت یه بار نه ،هر روز روزی ده بار نه با دعوا با روی خوش به شوهرت یاد آوری کن باید یه کاری کنه،به ...

همش پول رو بهونه میکنه درحالی ک دست پدرش ۲۰ ت پول داد قراره پدرش بده ۲ ماهه نداده نمیتونه بهش بگه بده همش منو گول میزنه ک اره منم مستقلی دوس دارم میبرمت از اینجا فلان بلان ولی دنبال حرفاش نمیره