2777
2789
عنوان

خب شب مهمون دارم

265 بازدید | 18 پست

الانم خونه ام بهم ریخته اس عجیب اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم 

همین الانم گفتن میان ( خانواده ام میان) 

میشه بگین از کجا شروع کنم ک زودتر تموم بشه به همه کارم برسم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تمیز کن

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

یه سی ثانیه به کرونا فکر کن 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
گوشی بزار کنار

اگه بتونم چشم 😑یک عد معتاد گوشیم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

اول ریخت و پاشا رو جمع کن بذار سرجاشون,بعد جارو,بعد ظرفها,بعد گردگیری,بعد سرویس بهداشتی

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
یه سی ثانیه به کرونا فکر کن 

عزیزم پدر و مادرم میان 😑

شروع کن غذاتو بذار لابلاشم خونه رو جمع کن

این فکر خوبیه 

اول پذیرایی جمع کن، لباس بریز تو لباسشویی، بعد اب بزار جوش بیاد برای چایی همزمان ظرف ها بشور بعد ظرف میوه  بیار بشور بریز تو جا میوه ای،  اونا تموم شد جارو کن،استراحت کن وقتی اومدن  بشقاب و استکان آماده کن 

گمانم درد و مرهم را ....تو یکجا دیدی من تنها.... که بعد از درد بی درمان .....نبودم هیچ مَحرم را 

اول گوشیتو بذار کنار برو مقدمات شام و پذیرایی رو اماده کن بعدش ک غذاتو گذاشتی سرگاز و وسایل پذیراییتو امادش کردی خیالت راحت شد جارو برقی بکش یه دستمال بکش ب میزات تموم

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷