2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا. کی تموم میشه این لعنتی. خسته شدیم. 

ما هم من خودم سرفه خشک دارم یه هفته میترسم جایی هم اونجوری نرفتم ماسک هم میزنم 

خدا ب خیر کنه

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
نگران نباشین هر سرفه ای که کرونا نیست. علائم دیگه نداری؟؟

نه البته جلوی کولر خوابیدم سرما خوردم یکمم بدنم درد میکنه شربت و آب نمک هم غرغره میکنم 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
نه البته جلوی کولر خوابیدم سرما خوردم یکمم بدنم درد میکنه شربت و آب نمک هم غرغره میکنم 

خوبه. نگران نباشین. ایشالا چیزی نیست. اگه حالتون بدتر شد که ایشالا نمیشه برین درمانگاه 

نگران نباشین هر سرفه ای که کرونا نیست. علائم دیگه نداری؟؟

علی آقا شما حقوق خوندید ب نظرتون الان حق باکی هستش؟، 

پدرشوهرم یه آپارتمان 4 واحدی داره مثل اینکه موقع ساخت ب پسراش گفته واحد ب نامتون میزنم ولی حق فروش ندارید بخاطر اینکه پیش هم باشن جایی هم این شرط ثبت نشده حالا بعد چند سال دوتا از برادرشوهرام میخوان خونه رو بفروشن مادرشوهرم مخالفه بنا ب شرطی ک قبلا بین خودشون بوده چون اونا پولی برای ساخت ندادن  ولی اونا قبول نکردن حالا میگن بفروشید ولی باید حداقل پول زمین و بدید ب نظرتون الان این حرف منطقی هست یا نه 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
سند به اسم کیه الان؟؟

میگم ب نظرتون این ب انصاف برمیگرده ک اونا از فروش خونه ب مادرشوهرمم بدن یا نه میتونن بهشون پولی ندن 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
هر کدوم جدا ب نامشونه ب نام برادرشوهرام 

هر کدوم جدا میتونن بفروشن. شرطی که نوشته نشده و ثبت نشده اعتبار نداره. باید ثبت میکردم اینو. یعنی باید صلح نامه تنظیم می کرد پدر شوهرتون و همینجوری سند به نام نمی زد