2777
2789
عنوان

موی پرپشت😍

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 41 پست
😁😁.نوروبین نشنیدم.ولی بیوتین رو ی خانوم تاپیک زده بود چنوقت پیش عکس موهاشم گذاشته بودحتی.توی ۲هفته ...

چقدرررر خوب

اگه خوبه میرم میگیرم برم بزنم بیوتین😍💃

😁😁.نوروبین نشنیدم.ولی بیوتین رو ی خانوم تاپیک زده بود چنوقت پیش عکس موهاشم گذاشته بودحتی.توی ۲هفته ...

امممممکان نداره تو دو هفته ده سانت!!!!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدرررر خوب اگه خوبه میرم میگیرم برم بزنم بیوتین😍💃

هم بیوتین عزیزم هم بپانتین.من دیروز گرفتم دونه ای۱۵.ازهرکدوم دوتا گرفتم شد۶۰.

گفتم بگم بدردت میخوره😊

شروع رژیم۹۹-۲-۲۳وزن شروع۸۹هدف۷۰💎💎
امممممکان نداره تو دو هفته ده سانت!!!!

گذاشته بودعکسشو.بافت کرده بود موهلشو.قبل استفادش موهاش  تاسینش افتاده بودبافتش.بعداستفاده هم گذاشته بود بافتش تانافش اومده بود.حالا تو گوگل بزنی فککنم تاپیکشو بباره هس هنوز بروخودت ببین

هم بیوتین عزیزم هم بپانتین.من دیروز گرفتم دونه ای۱۵.ازهرکدوم دوتا گرفتم شد۶۰. گفتم بگم بدردت میخوره ...

چقدر خوب😍میرم میگیرم حتماااا 

مرسییی اگر بازم چیزی فهمیدی و میدونستی بهم بگو 

هم بیوتین عزیزم هم بپانتین.من دیروز گرفتم دونه ای۱۵.ازهرکدوم دوتا گرفتم شد۶۰. گفتم بگم بدردت میخوره ...

حالا من اصلا برای رشدش زیاد مهم نیست چون موهام بلنده تا گودی کمرمه ولی خب همش ریزش مو دارم و موهام وزه موخوره میشه همش هرماه ۵ سانت میزنم

راهی برای وز وموخوره هم داری؟

چقدر خوب😍میرم میگیرم حتماااا  مرسییی اگر بازم چیزی فهمیدی و میدونستی بهم بگو

چشمم.من دیروز خریدم رشدم کمه موهام.للان پری هستم گفتم شایدجواب نده دوران پری.نگه داشتم دوسه روز دگه استفاده میکنم.

حالا من اصلا برای رشدش زیاد مهم نیست چون موهام بلنده تا گودی کمرمه ولی خب همش ریزش مو دارم و موهام و ...

وز ک سرم مو یا شیرمو هست بعدحموم.خوبه برا وزیش.ولی موخوزه نمدونم.

وز ک سرم مو یا شیرمو هست بعدحموم.خوبه برا وزیش.ولی موخوزه نمدونم.

شیر مو چیه؟

من از این کرم های مو دارم بعد حموم میزنم به موهام و اسپری از این آبرسان ها هست ک میزنه ادم گره باز میکنه