2777
2789
عنوان

موی پرپشت😍

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میگن امپول بیوتین و بپانتین باهم بزنی هم تورشدش فوقالعاده اثرداره هم ریزشش

منم شنیدم یعنی برای ریزش هورمونی هم ج میده؟

من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد...😔
بعدش دیگه نخوری چجوری قطع کردی  الان دیگه ریزش نداری

نخوردم میخواستم برم سونوگرافی ببینم خوب شدم یا ن ک کرونا شد و فعلا نمیشه برم دکتر زنانی هم ک میرفتم فعلا بخاطر کرونا نمیاد مطب 

ریزش دارم هنوز شاید بگم ۱۰ درصد بهتر شده باشه

منم شنیدم یعنی برای ریزش هورمونی هم ج میده؟

منکه همینجاگقت ی خانومی تاثیرداشت.هم تحقیق زیادکردم گوگل ایناخوندم دیدم نوشتن داره تاثیر.خودمم دیروز خریدم برارشدم.دوسروز دیگه میزنم

شروع رژیم۹۹-۲-۲۳وزن شروع۸۹هدف۷۰💎💎
بریز تو همون روغنا که گفتی  من برا ابروم دارم روغن کرچک و نارگیل و ویتامین Eاستفاده میکنم  ...

ریختم توش از این ویتامین e هامو سوراخ کردم ریختم ۶ تا دونه روغنشو هم زدم

الهیی برنج و نون هم بیشتر مصرف کن قرص زینک هم فک کنم خوب باشه

راستش ویتامین فقط e و a و d میخورم زینک اینا دارم کلیییی ویتامین ولی نمیخورم نمیدونم چرا واقعا😆

برنج و نون میخورم اتفاقا ولی چون ۲۰ کیلو باید لاغرکنم یکم کم کردم غذامو دوروزه تا لاغر کنم دکتر گفت برای تخمدانت باید وزنتو هم بیاری پایین

راستش ویتامین فقط e و a و d میخورم زینک اینا دارم کلیییی ویتامین ولی نمیخورم نمیدونم چرا واقعا😆 بر ...

پس ریزش موت احتمالا برا اصافه وزنه 

چربیت بالاست وزنت رو کم کنی همه چیت نرمال میشه 

😆مطمینم که زیاد نداره  نوروبین که میگن تقویتیه اونم خوبه؟

😁😁.نوروبین نشنیدم.ولی بیوتین رو ی خانوم تاپیک زده بود چنوقت پیش عکس موهاشم گذاشته بودحتی.توی ۲هفته باورکن ۱۰سانت رشدکرده بود.گفت ریزشمم قط شده

شروع رژیم۹۹-۲-۲۳وزن شروع۸۹هدف۷۰💎💎