2777
2789
عنوان

بیبی چک 😔

2134 بازدید | 119 پست

سلام دوستان عزیز

چند روز پیش سرکار حالم یهو بد شد اومدم خونه همسرم اصرار کرد بیبی چک بزن با اینکه چند روز مونده بود به موعدم بیبی چک زدم و در کمال ناباوری سریع دو خط شد بعدش نزدم تا دیروز که میشد سه روز تا موعدم بیبی چک زدم و سریعا خط دومش پررنگ شد

امروزم زدم اما خط دومش خیلی کمرنگ شد 

نگرانم همش دارم گریه میکنم 

بنظرتون ممکنه بارداری شیمیایی بوده و فردا با پریود از بین بره😭😭😭

فردا موعدمه

کسی بوده بیبی چکش مثل من شده ولی باردار بوده؟؟ تو رو خدا اگر بین شماها کسی شرایطش مثل من بوده بهم بگه دلم آروم بشه😭😭😭

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

بابا خوب یبار زدی معلومه بارداری دیگه هرسری ک امتحان نمیکنن برو ازمایش بده

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی دوتا خطمیندازه بارداری

بله عزیز میدونم اما دیروز پررنگ بود 

امروز خیلی کمرنگ و هاله است

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍

برو سریع آزمایش بده دو روز بعدش باز آزمایش بده شاید بیبیچکش کمرنگ بوده

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
بابا خوب یبار زدی معلومه بارداری دیگه هرسری ک امتحان نمیکنن برو ازمایش بده

برا کسی مثل من که سه تا بارداری ناموفق داشته باید چند روز یه بار تست بزنم تا مطمئن بشم 

انشالله که بارداری، به چیزهای منفی فکر نکن، ولی اگرم شیمیایی بود غصه نخور، دفعه بعد باردار میشی

دیگه طاقت ندارم سه بار سقط داشتم

بارداری تو رو خدا دعام کن