2777
2789
عنوان

دوستای جذاب

131 بازدید | 15 پست

بچه ها من حس می کنم جذاب نیستم

نمی دونم برا چهرست،طرز رفتار یا صحبت کردنمه یا چی

که می خوام با کسی دوست بشم اکثرا باهام دوست نمیشن

با اینکه خیلی مهربونم

امروز ذهنم پر از افکار منفیه خیلی ناراحتم😔

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

لطفا راهنماییم کنین بگین باید چیکار کنم

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انرژی منفی نده

نمی تونم

تلاشم می کنم نمیشه😢

عزیززززدلم از اعماق وجودم درکت میکنم

خودمم اینطوریم

گلم تو چیزی داری که هیچکس نداره، توی این زمونه که همه مثل گرگ هستن مهربونی

تو نه زشتی نه مشکلی داری، فقط خدا نمیخواد آسیب ببینی چون آدمای مهربون زود آسیب میبینن

منم یک زمانی مثل تو بودم هیچکس باهام دوست نمیشد دقیقا هم مثل خودت مهربون بودم، فکر میکردم مشکل از چهرمه کلی گریه کردم...هرشب اشک ریختم

آخرش به این باور رسیدم مشکل از انرژی منفی که خودم به وجود آوردم، من زشت نیستم فقط دارم میرم سمت انرژی منفی

سعی کردم عاشق خودم باشم، و الان یک ادم معتمد به نفس هستم که به خودم بها میدم

نمیدونم به موکل معتقد هستی یا نه ولی با کسی که موکل داشت تماس گرفتم، منو ندیده گفت تو مشکل انرژی منفی که دور خودت جمع کردی گفت موکلش داره همه چیزو میبینه

دیدییی؟ انرژی منفی چقدر تاثیر داره...

دوستام زشت تر از خودم هستن ولی زید دارن پس قیافه مِلاک نیست اعتماد به نفس مهمه

چند سالته؟

نمی تونم تلاشم می کنم نمیشه😢

وا بگرد استعدادتو پیدا کن خب 

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
عزیززززدلم از اعماق وجودم درکت میکنم خودمم اینطوریم گلم تو چیزی داری که هیچکس نداره، توی این زمونه ...

16 سالمه

آره منم خیییلییی انرژی منفی دارم ولی نمی تونم کنترلش کنم

مثلا رمانیم که میرم سفر الکی ناراحتم

هی بقیه رو میبینم و با زندگی خودم مقایسه می کنم

کاش یه انقلابی درون من اتفاق بیفته تا یه آدم راضی باشم

میدونم خدا بهم خیییلییی نعمت داد ولی من دلم خوش نیست

فکر می کنم گیجم

با اینکه درسم عالیه

شرمنده خدام😥

وا بگرد استعدادتو پیدا کن خب 

اتفاقا استعدادامو میشناسم

مثلا درسم خیلی خوبه و اهل کتابم

ولی....

16 سالمه آره منم خیییلییی انرژی منفی دارم ولی نمی تونم کنترلش کنم مثلا رمانیم که میرم سفر الکی نار ...

تو میگی و منو یاد خودم میندازی 

ببین وقتی درست خوبه پس یعنی هوشت خوبه ماشاا...

ببین من چندتا دوست دارم باید یک مطلب رو ۴ بار بخوانن یاد بگیرن ولی یک دوست دارم ماشاا... به دور دوم نرسیده یاد میگیره و علاوه بر هوش زیبایی هم داره

ولیییی همش از خودش ناراضیه و میگه خنگه یا زشته 

اون زیبایی هاشو نمیبینه ولی منکه دارم از دور میبینمش کلی ویژگی مثبت در وجودش میبینم

وقتی میاد بیرون ارایش نمیکنه و سرسنگین و مغرور

همش میگه با من دوست نمیشه، یکمی هم تپله😁

میخوام بهت بگم ادما خودشون ویژگی های مثبتشونو نمیبینن

از وقتی باهاش دوست شدم همین فکر رو درباره خودش داره  من از کلاس ۷ باهاش اشنا شدم و ۵ سالِ که مدام جملات منفی ازش درباره خودش میشنوم... درحالی از نظر من خاص ترین دختریه که دیدم

تو میگی و منو یاد خودم میندازی  ببین وقتی درست خوبه پس یعنی هوشت خوبه ماشاا... ببین من چندتا ...

منم دقیقا یکی از دوستام مینو میگه

ولی نمی دونم چرا خودم اینقدر به خودم بی اعتمادم

چرا همش خودمو با بقیه مقایسه می کنم

منم دقیقا یکی از دوستام مینو میگه ولی نمی دونم چرا خودم اینقدر به خودم بی اعتمادم چرا همش خودمو با ...

دوستت راست میگه😑

آینه تورو بهتر میبینه یا خودت خودتو؟

خب معلومه آینه تورو کامل تر میبینه

فکر کن آینه اختراع نشده پس تو باید به حرف دوستت اعتماد کنی

دوستت راست میگه😑 آینه تورو بهتر میبینه یا خودت خودتو؟ خب معلومه آینه تورو کامل تر میبینه فکر کن ...

مرسی واقعا🥰😘❤

شما سرشار از انرژی مثبتی