gsgvh مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 13591 عنوان اسپری رنگی مو 87 بازدید | 10 پست چطوره ب نظرتون خوبه یا بد میخوام بخرم آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝 1399/03/30 | 13:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر۶۵۹۰۹۷ عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 2267 منم از دیروز تو فکرشم بخرم،،موهام تیره است و رنگ هم نداره،،،دوست دارم نوک موهام سبز کنم با اسپری ولی نمیدونم میشه یا نه
mahsa852 عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 1566 موهات اگه پر کلاغیه ی اسپری خوب بخر چون رنگ نمیگیرهمن خودمم میخوام بگیرم ولی نمیدونم روی موی قهوه ای چی خوبهاخه رنگم نداره موهام اصلا ک رگم دکلره داشته باشه من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
gsgvh مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 13591 منم از دیروز تو فکرشم بخرم،،موهام تیره است و رنگ هم نداره،،،دوست دارم نوک موهام سبز کنم با اسپری ولی ... من قبلا ی بار خواستم بخرم دیدم اصلا وقتی میزنی ب مو رنگش معلوم نیس البته اون سبز بود من صورتی و قرمز دوس دارم آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
gsgvh مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 13591 موهات اگه پر کلاغیه ی اسپری خوب بخر چون رنگ نمیگیره من خودمم میخوام بگیرم ولی نمیدونم روی مو ... منم موهام سیاهه رنگم نداره اصلا اره معلوم نمی کنه از اون یکی رنگ ها نمیتونم بزارم موهام می ریزه میترسم کاش کلاه گیس بود میخریدم آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
gsgvh مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 13591 نگیرین ها الکیه نمیمونه روی مو میریزه بعدنیم ساعت واقعا می ریزه یعنی چی چطوری اخه آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
ho_zahra۲ عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 14163 واقعا می ریزه یعنی چی چطوری اخه یه حالت اکلیلی داره میریزه کل خونه رو هم برمیداره بعضیاشونم عین چسب میچسبن به مو بدفرمش میکنن
gsgvh مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 13591 یه حالت اکلیلی داره میریزه کل خونه رو هم برمیداره بعضیاشونم عین چسب میچسبن به مو بدفرمش میکنن اره راس میگی دیگه لغو کردم ب دوستم گفتم بخره الان زنگ زدم گفتم نخر دیگه آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝