2777
2789
عنوان

کرونا

131 بازدید | 5 پست

سلام بر همگی

دوستان یه راهنمایی میخواستم ازتون چون دارم از نگرانی مچاله میشم قشنگ

من و مادرم باهم تنها زندگی میکنیم،برادرم ازدواج کرده و دوتا بچه داره. برادر همسر برادرم دی جی هست و این روزا متاسفانه داره میره مراسم های عروسی،خونواده برادرم هم مدام به اونجا رفت و امد دارن و اینجا هم میان.جدا ازاین برادرم اینا کلا ازاینایی هستن که متاسفانه متاسفانه میگن کرونا نیس دیگه و تفریحاتشون و گردششوت سرجاشه.من بارها به زبونهای مختلف مستقیم و غیرمستقیم بهش گفتم به خاطر مامان که سن نسبتا بالایی داره ترخدا رعایت کنید.حتی گفتم ارتباطات رو کمتر کنید و اینجا کمتر بیاید. اصن بچه ها ممکنه ناقل باشن و خودشون هیچ علامتی نداشته باشن. اونا انگار نه انگار جدااز اینکه به فکر خودشون نیستن،ذره ای به ما هم که ماه هاست از خونه بیرون نمیریم فکر نمیکنن و حتی مسخرمون میکنه.اصن من به درک.مامانم چی؟

من باید چیکار کنم بچه ها؟باورتون نمیشه مدام استرس دارم مدام نگرانم و مدام ناراحتم

باز میشه این در، صبح میشه این شب،صبرداشته باش♡

عزیزم من دچارش شدم الان .نه روز پیش رفتم دکتر .من همهیشه رعایت میکردم ماسک دستکش میزدم .از نه روز پیش استخون درد شدید تب .حالت تهوع و همچنین گلو درد .دیشب تماس گرفتم ۴۰۳۰گفتن تا چهارده روز باید قرنطینه شی .البته کاندید ای وی اف بودم تو سیکل بودم سیکلم قطع کردم فقط بخاطر تعداد فولیکولام ‌الان میفهمم حکمت خدا چی بود 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
عزیزم من دچارش شدم الان .نه روز پیش رفتم دکتر .من همهیشه رعایت میکردم ماسک دستکش میزدم .از نه روز پی ...

عزیزم امیدوارم که بهتر شین.

نمیدونید از کی گرفتین؟

اعضای خونوادتون چی؟علائمی ندارن؟

باز میشه این در، صبح میشه این شب،صبرداشته باش♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم امیدوارم که بهتر شین. نمیدونید از کی گرفتین؟ اعضای خونوادتون چی؟علائمی ندارن؟

اصلا از خونه نمیرفتم بیرون.واس سیکل ای وی افم نه روز پیش رفتم مطب دکتر ماسک دستکش همه استفاده می کنم .تو مسیر پنج نفر تو ماشین بودیم همشون ماسک داشتن راننده کولر زده بود خانوم کناریم داشت زکر میگفت پشت سر هم به راننده گفتم لطفا کولر خاموش کنید پنجزع بزاریم باز پنج نفریم تو ماشین خیلی خطرناک بقیه اعتراض کردن گرم خانوم نه اصلا .از فردای اون روز استخون دردم شروع شد 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
عزیزم امیدوارم که بهتر شین. نمیدونید از کی گرفتین؟ اعضای خونوادتون چی؟علائمی ندارن؟

خودم قرنطینه کردم .همسرم بیچاره غذا فقط بهم نیده میره 

2790
2778
2791
2779
2792