2789
عنوان

بچه ها

22 بازدید | 5 پست

من قبلن آدم بدی بودم، اشتباهات زیادی کردم، یکم هم حرف پشت سرم هس

ولی دیگه خیلی وقته که احساس میکنم برگشتم به زندگی عادی و به خدا نزدیک شدم

ولی هنوز حرف دیگران و حرفایی ک دستم هست آزارم میده

فداسرت خدامهمه

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ماله چندین ساله پیشه ب نظرت با گذر زمان درست میشه؟

ی بخش زیادیش اره

ولی همیشه ی نخود آش هس بپره وسط چرت بگه ولشون کن

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
اون نخود آش رو چجوری حالشو بگیرم

با بی محلی

تو هربلایی بخای سراون بیاری چون گذشتت اونطوریه باز انگشتا میان سمت تو حتی اگه حق باتو باشه بازمیگن دیدی فلانی ک فک میکردیم عوض شده الکی بوده هنوز همونطوریه و تظاهر میکنه ب خوب بودن و این شر و ورا..بسپار ب خدا اونایی ک اینطوری پشتت میگن همه گناهکارترازتو ان الان