2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 71 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چون جاریت ۷ سال بچه نداشته میترسه شمام مشکل پیدا کنین میگه زودتر یکی بیار که خیالش راحت باشه

خوب همه که مثل هم نیستن بعدشم همه بهم حسودی میکنن من از همهشون سرترم مثلا همین جاریم با شوهرش کارمندن این همه پول درمیارن انقد خسیسن یه سیسمونی نخریدن 

حالا چرا ۹ ماهه تقدامی؟! یعنی از وقتی فهمیدی جاریت بارداره تو هم اقدام کردی😂

نه من قبل از اینکه بفهمم اون بارداره اقدام کرده بودم دکتر بهم گفت جاریم تو ۳ ماهگی بهمون گفت که بارداره

مادرشوهرت حتما نمیخواد شماهم مشکلی برا بچه دارشدن داشته باسین ک میگ زود بیارین ناراحت نشو

منم ۹ماهه اقدامم نمیشه😢

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
مادرشوهرت حتما نمیخواد شماهم مشکلی برا بچه دارشدن داشته باسین ک میگ زود بیارین ناراحت نشو منم ۹ماهه ...

اره شاید البته الان ۸ روز از وقت پریودم گذشته و نشدم بیبی هم نزدم ترشحات سفید دارم 

اره شاید البته الان ۸ روز از وقت پریودم گذشته و نشدم بیبی هم نزدم ترشحات سفید دارم 

ایشالا ک بارداری منک پری شدم میرم عکس رنگی

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣