2777
2789
عنوان

خونه یا ماشین...

355 بازدید | 33 پست

سلام دوستانی عزیز. سر دوراهی موندم میشه راهنمایی کنین.

شما اگه جای من بودین چیکار می کردین.

خونه ای که الان زندگی میکنیم یه زمین ۸۵ متری هست لب خیابون.

همکف مغازه. طبقه اول حال و پذیرایی کوچک و آشپزخونه و یک اتاق و طبقه دوم دوتا اتاق خواب و یک حیاط.

چند وقت پیش یه زمین بزرگ برای خونه خریدیم.تصمیم داشتیم شروع کنیم که خونه رو بسازیم ولی شوهرم دیروز با ماشین تصادف کرد و ماشینمون خیلی خراب شد.

شوهرم میگه خونه که داریم بیا پولمون رو هم بزاریم روی ماشین و یه ماشین خوب بخریم سوار شیم ولی من میگم اول خونه بسازیم بریم اونجا بعد ماشین رو عوض کنیم.

ماشینمون ۲۰۶‌.

حالا شما بودین اول خونه بزرگتر یا ماشین بهتر.

اگر هم شروع کنیم به خونه ساختن حداقل تا چند سال نمی تونیم ماشین رو عوض کنیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خونه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بی عقلیه تو این شرایط ماشین خوب بخرید وقتی میتونین با اون پول خونه بزرگتر کنین

الان خونه سرمایه اس ک روز ب روز داره میره روش و قیمت اصلی پولی ک دادید حفظ میشه ولی ماشین چی؟الان سوار شی یه تصادف بکنی همه سرمایه ات دود میشه میره هوا

نکن اینکارو اصلا!

اره عزیز. ولی کوچیک هستن خیلی بزرگ و دلباز نیستن.

نمیشه خونه رو بفروشید یجا اماده بخرید؟

ساختن گرون تر نمیشه براتون؟

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊