2777
2789
عنوان

عدم تمکین

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 32 پست

من وکیلم بهت مشاوره دادم 

در ضمن برای مشاوره رایگان تو هر دادگاه یه قسمتی هست به نام معاضدت 

که وکلا به صورت نوبتی اونجا مشاوره رایگان میدن 

و حتما پیش معاضدت وکلا کانون برید نه ۱۸۷

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این برای شاهد زنا نیست؟ 🤔 دوتا مرد شهادت بده؟ 🤔 

نه طلاق هم دو تا شاهد مرد می خواد، جنسیتش مرد باشه مهم نیست برای چه چیزی شهادت میدن 😐😐

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
هر وقت عدم تمکین زد و رفتی دادگاه بگو برای من خونه تهیه کنه میام اگه اون شکایت نداره و شما قصد شکای ...

من برای مادرم گفتم که مادرم نفقه گرفت اما دادگاه به خاطر همین عدم تمکین نفقشو قطع کرد

ببین ی وکیل خانم‌پیدا کن کسی و واقعا کار بلد باشه ها، کرج بودی ی خوبشو معرفی میکردم‌

گروون میگیرن کم کم چهارده تومن خب حالا اسم همون خانم رو میشه بگی البته اگه ارزون میگیره

گروون میگیرن کم کم چهارده تومن خب حالا اسم همون خانم رو میشه بگی البته اگه ارزون میگیره

این خیلی گرونه خیلی ، 

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
من برای مادرم گفتم بله خونه به نام مادرمه اما بازم نمیدونم چطوری عدم تمکین زده بابام حالا میخوام برم ...

اها برای مادرت 

فرقی نداره تو عدم تمکین همون که بهت گفتم 

بابت موضوع اجازه و اینها باید مادرت دعوای عزل ولی مطرح کنه و وقتی عزل شد مادرت قیمت بشه در اون صورت نیازی به پدرت برای مدرسه نیست

من تهرانم

اگه با این مشاوره کارت راه افتاد که هیچی 

اگه نه تو شخصی پیام بده برات وکیل ارزون پیدا کنم

تو تهران 

ولی زرنگ باشی میتونی انجام بدی

اها برای مادرت  فرقی نداره تو عدم تمکین همون که بهت گفتم  بابت موضوع اجازه و اینها باید ...

چقدر طول میکشه اینکارا؟ من فقط میخوام قاضی یه نامه بنویسه که این باباش خونه نمیاد بقیه چیزا حل نشد هم نشد فقط بنویسه که من با مادرم زندگی میکنم ممنونم ازت