سلام خانما ببخشید یه سوال دارم مردی که خونه ای زندگی میکنه که مال زنشه و همیشه هم زنشو تهدید میکنه و اسایشو ازش سلب میکنه عدم تمکین بزنه بچه هاش چطوری باید ثابت کنن که باباشون خونه نمیاد؟ که مثلا تو کارای اداری اینا که از بچه میپرسن بابات کجاست یا باباتو بیار چطوری اثبات کنه که باباش نمیاد خونه؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم کار سختی نیست اگه خونه به نام شماست کارتون راحته تو دادگاه زوج باید قول نامه یا اجاره نامه ب ...
من برای مادرم گفتم بله خونه به نام مادرمه اما بازم نمیدونم چطوری عدم تمکین زده بابام حالا میخوام برم دادگاه بگم بابام کلا نیست اخه تو بعضی کارای اداری بابامو میخوان منم نمیتونم اثبات کنم خونه نمیاد یا کپی کارت ملی و شناسنامشو ندارم به نظرت دادگاه بهم این حکمو میده که باباش نیست و پیش مامانم زندگی میکنم؟