2777
2789
عنوان

بچه هااااااااااا سلام

129 بازدید | 18 پست

میگما پیج کاریه منو فالو کنید و از نکات مهمی که در مورد سلامت پوست هر روز میگم استفاده کنید

کلی روش درمان برای لک و جوش و جای جوش و کک و مک و...هم میگم ..

Skincare_by_moon@

ممنون وقت نمیکنم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بفرمایید بیوتی تراپیست چه شغلی هست؟ جالبه که نشنیدم ممنون

اره عزیزم حتما 

بیوتی تراپیست یا به زبون ما زیبایی درمان ، مجموعه کارهایی که برای سلامت پوست و مو انجام میشه و مورد مطالعه قرار میگیره .

چقدر جالب  درس خوندید یا تجربی هست... چه کار زیبایی حتمن فالو میکنم

من رشتم تجربی بود و توی دانشگاه تربیت بدنی خوندم اما بصورت آکادمیک توی کلاسای خانم مقدس و بقیه استاد بزرگا شرکت کردم و مدرک گرفتم عزیزم .

چون از ابتدا زیبایی و دوست داشتم .

باعث افتخاره عزیزم 🥰❤

عزیزم من بیوتی تراپیست هستم 🌸🥰

عزیزم من اینستا ندارم میشه کمکم کنی برای رفع لک های کمرم؟

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
اره عزیزم چرا که نه ، کی ظاهر شدن.؟ 

مال خیلی وقته. بدنم حساسیت گرفت هی میخاروندمش جاش لک میشد و نمیرفت😢

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏