mahyarad مدیر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1215 عنوان بچه ها من الان بالای سر پدرمم لطفا براش حمد بخونید | مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 41 پست حالش خوب نیست تب و لرز داره فشارش بالاست نزدیک پنج ساله سکته مغزی کرده امشب چشم رو هم نزاشته منم کنارشم خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم تو آن گونه ای که من دوست دارم پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️ 1399/03/30 | 04:46 30 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انجیری عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 7476 نه فشارش بالا بوده تازه امشب اینطوری شده عزیزم گریم گرفت یاد بابام افتادم الهی تنش سلامت بشه سایش بالا سرتون بمونه الان خونه ای یا بیمارستان خدایا خستم
انجیری عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 7476 مرسی گلم ان شاءالله به دعای شما دوستان من هم تا هرچقد بتونم امن یجیبو براش میخونم خدایا خستم
mahyarad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1215 خیرشو میبینی عزیزم منم پدر مریض بود ولی تا زنده بود کسی جرات نداشت حرف بزنه ولی الان 😢شوهرم دیده بی ... خدا رحمتش کنه بهشت برین جاش باشه غصه نخور خدا خودش شاهده خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم تو آن گونه ای که من دوست دارم پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
mahyarad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1215 من هم تا هرچقد بتونم امن یجیبو براش میخونم خدا خیرت بده خواهر در دو دنیا خوشبخت و عاقبت بخیری بشی گلم خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم تو آن گونه ای که من دوست دارم پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
mahyarad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1215 خوندم * ايت الكرسي شما ام براي پدر بزرگ من بخون چشم گلم مرسی خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم تو آن گونه ای که من دوست دارم پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
ایلین_خانوم عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 5340 خدا رحمتش کنه بهشت برین جاش باشه غصه نخور خدا خودش شاهده شمام رعایت کن خدا نکرده کرونا نگیری پرستارم هستی......
انجیری عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 7476 خدا خیرت بده خواهر در دو دنیا خوشبخت و عاقبت بخیری بشی گلم فدات شم ممنون بابت دعاهای قشنگت خدایا خستم
mahyarad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1215 شمام رعایت کن خدا نکرده کرونا نگیری پرستارم هستی...... بخدا خیلی رعایت میکنم خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم تو آن گونه ای که من دوست دارم پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
mahyarad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1215 فدات شم ممنون بابت دعاهای قشنگت قربونت عزیزم خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم تو آن گونه ای که من دوست دارم پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
mahyarad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1215 عزیزم گریم گرفت یاد بابام افتادم الهی تنش سلامت بشه سایش بالا سرتون بمونه الان خونه ای یا بیما ... مرسی عزیزم خونه ام خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم تو آن گونه ای که من دوست دارم پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
mahyarad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1215 چرا نبردینش بیمارستان آخه الان اینطوری شده تب و لرز داره بیمارستانم خطرناکه براش چون سکته کرده خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم تو آن گونه ای که من دوست دارم پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
mahyarad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1215 ممکنه عفونت داره تب میکنه هفته پیشم اینطوری شده بود بعد خوب شد الان دوباره شده خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم تو آن گونه ای که من دوست دارم پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️