2777
2789
عنوان

مادر شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 67 پست
مادر شوهرم با ازدواج ما مخالف بود خیلی سعی کردم براش دختر باشم اما اون نخواست واسم مادر باشه😢

ب جهنم ک مخالف بوده تو فقط ب شوهرت محبت کن جلو شوهرتم ب مادرش محبت کن همین 

دیگ زنگو فلان اضافیه مثلا زنگ بزنی با پیرزن چی بگی حوصله داره ادم مگه

باید میگفتی کمتر فوش بده مادر منم هستاااا چطور جرات میکنی حرف بد بزنی ب مادرم الکی مثلا هوای مادر ...

😂😂😂

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همسرت خیلی بی ادبی کرده من اگه اینجوری میگفت خودم دعواش میکردم 

بهش گفتم اشتباه کردی برگشت گفت تو منو پر کردی اصلا همین حرفش داغونم کرده.خیلی حالم بد شد😢

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
اشکال نداره زنگ نزنه اما متوقع هم نباشن

خوب ،حتما به شوهرت یه چیزایی گفتی که اونم به قول خودش پر شده،

بعدم ول کن زنگ نزنن .توقع را که همه دارن اونم داره .اصلا گفتنت به شوهرت لزومی نداشت .کم کم اینقدر زنگ نزن تاذعادت کنن

تو هم همینو بهش بگو,بگو هر بار به مادرت زنگ میزنی یه زنگ هم به مادرم بزن حالشو بپرس

مامان من خودش مرتب زنگ میزنه.بعدم حتما لاهاش حرف میزنه حتی خونه نباشه به گوشیش رنگ میزنه خیلی دوستش داره.شوهرم منو درک نمیکنه چون کسی نیست از سمت من بهش بی احترامی کنه

گلم شما وظیفه ای نداری به مادرشوهرت زنگ بزنی اما اگر سختت نیست بهشون زنگ بزن تا خوشحال بشن با عرض ...

متاسفانه همینه

خوب ،حتما به شوهرت یه چیزایی گفتی که اونم به قول خودش پر شده، بعدم ول کن زنگ نزنن .توقع را که همه د ...

من گفتم اگه پرسیدن چرا تماس نگرفتم بگو که سه روزه سرم درد میکرده

همین!!

شوهرم هم جیگه بخاطر من باید بزنگی.خب منم غرور دارم

شوهرت بیخود میگه! با روی خوش و بدون دعوا بگو جواب سلام، علیک سلام.من یه بار زنگ زدم اگه مامانت زنگ زد بعدش، منم زنگ میزنم. نزد حق نداره انتظار داشته باشه. با لبخند هم بگو. رو حرفت هم وایسا 😊

یه مدت به مامانت بگو خودش زنگ بزنه اگر حرفی زد بگو مامانم خودش زنگ زده منم صحبت کردم.  زیادی گی ...

مامانم همیشه خودش زنگ میزنه با اونم حرف میزنه.حتی به گوشیش زنگ میزنه

همين امروز همه خانواده شوهرم جمع شدن خونشون 

من عقدم 

شوهرم گفت مامانم ميگه بيا اينجا من گفتم نه يكم بيحالم نيام و اينا خلاصه گفت باشه بعد گفت مامانم ميگه بيارش اصرار ميكنه 

من گفتم نه 

شوهرم اومدم دنبالم گفت حداقل ببينمت حالت خوب نيس 

بعد مادرش ز زده بهم يه كلمه نگفت بيا اصلا فقط گفت فلاني گفته حالت خوب نيس خدا بد نده همين و بس 

حتي فردا ميخوان جمع شن برن باغشون بازم صداشو در نياورد

خيلي ناراحت شدم

شوهرت بیخود میگه! با روی خوش و بدون دعوا بگو جواب سلام، علیک سلام.من یه بار زنگ زدم اگه مامانت زنگ ز ...

من میگم ده بار من یه بار اون

اما ایشون انگار خیلی خودشونو بالا میدونن میگه فقط من باید زنگ بزنم

همين امروز همه خانواده شوهرم جمع شدن خونشون  من عقدم  شوهرم گفت مامانم ميگه بيا اينجا من ...

آره حق داری.

فکر کنم باید ساخت