2777
2789
عنوان

مادر شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 67 پست

مادرشوهر من هیچوقت زنگ نمیزنه حتی برای تولد پسر خودش دخترم ده ماهشه یکبار اومده موقع دنیا اومدنش دیدش دوبار دیگه من رفتم.خانم انتظار داره من بی دعوت برم یا همش من دعوتشون کنم و زنگ بزنم 

منم زنگ نمیزنم مثل خودشون رفتار میکنم

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب زنگ نزنه تو هم آگه دوس نداری  زنگ نزن خیلیم شوهرت اصرار کردهر از گاهی  یه زنگ بزن در حد ...

میگه چطور لا مامانت مرتب حرف میرنی دوزی ده دقیفه هم به مامان من زنگ بزن

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
نه به خدا اصلاااااا. من با اینکه دل خوشی ندارم ازشون و تو روم گاهی بهم چیز میگه هیچوقت احترامشو مخص ...

باید میگفتی کمتر فوش بده

مادر منم هستاااا

چطور جرات میکنی حرف بد بزنی ب مادرم

الکی مثلا هوای مادر شوهرتو داری😂😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خودت بد عادتش دادی.از اول زنگ نمیزدی میگفتی من از زنگ زدن کلا بدم میاد یا درس و کار و هزار بهونه.از ...

آره درسته

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

تو هم همینو بهش بگو,بگو هر بار به مادرت زنگ میزنی یه زنگ هم به مادرم بزن حالشو بپرس

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
شما دختری باید زنگ بزنی احوال بپرسی ما همون روز تولدمان هم نه خبر دارن نه زنگ میزنن نه هیچی ولی وظیف ...

به خدا من با این قضیه مشکل ندارم اما مادر خود آدمم زنگ میزنه .

این میگه مگه از زمین به آسمون میباره که من زنگ بزنم!!!!یعنی هر ده بار اون یه بار زنگ نزنه؟

یعنی مردا فقط بخوان یچیزو درست کنم کند میزنم تو همچی بهش بگو تو الان فقط منو خراب کردی و رابطه من و ...

دقیقا

گلم شما وظیفه ای نداری به مادرشوهرت زنگ بزنی

اما اگر سختت نیست بهشون زنگ بزن تا خوشحال بشن

با عرض شرمندگی همسرت واقعا بی ادبه چقدر دلم برای مادری میسوزه که با زحمت باردار بشه بچه به دنیا بیاره و بچه بزرگ بشه و بهش بگه بیشعور 😔😔😔

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
وای من اصن اعصاب این چیزارو ندارم ب ننه ی خودمم ب زور زنگ میزنم من اگ بگن میگم من اهل تلفنی صحبت کرد ...

مادر شوهرم با ازدواج ما مخالف بود خیلی سعی کردم براش دختر باشم اما اون نخواست واسم مادر باشه😢

یه مدت به مامانت بگو خودش زنگ بزنه اگر حرفی زد بگو مامانم خودش زنگ زده منم صحبت کردم.  زیادی گیر داد بگو من با مامانم تعریف مشترک دارم ولی با مادر تو ندارم بغیر از احوالپرسی چی بگم بهش

مال منم همینن.اونام نمیزنگن.منم همینطور ولی هردقیقه باشوهرم درتماسن.

هی به سوهرت میگن تو چرا زنگ نزدی؟

دقیقا

لطف مستمر میشه وظیفه از اول بد عادت دادی  همینو بهونه کن دیگه زنگ نزن شوهرت وظیفه نه تو 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

اصولا مردا از زنایی که به مادرشون احترام میزارن بیشتر خوششون میاد..بخاطر حفظ رابطت با همسرتم که شده ...

منطقیه عزیزم