baharii88 مدیر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 556 عنوان دوستان😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 32 پست دوستان من دو روزه تب دارم و سردرد بعد گردنمم یکم درد میکنه خیلی نه یعنی چونم میرسه در اون حد خشک نیست ولی سردرد دارم ولی با نور مشکل ندارم تهوع ام ندارمالان تو نت خوندم مننژیته یعنی 😭😭😭خدایااا نه 1399/03/30 | 02:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32262 منم امشب تازه اسمشو شنیدم عفونت مغزیه😭 نه بابا دیگه بیخیال😐😐😐😐😐😐مگه اونم قرار همه بگیرنبخدا کسایی که این شایعاتو میندازن تو مردم خودشون دارن میخندنشماها گریه میکنید برای خودتونقبل کرونا کلی بیماری بوده و شماها ازش خبر نداشتینالان دارین از اونا با خبر میشین و هر چیزی رو ربط میدین مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
mah1360 عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 11391 نت رو ول کن.الان توی نت بزن از دماغم آب میاد واست اسم ده تا بیماری رو ردیف میکنهفردا بهتر نشدی برو دوتر مننژیت تب خییلی بالا داره
جنت عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 8162 خواهر من از تو نت چیزی نخون هیچ وقت از یه سردرد میرسی به تومور مغزی به خدا تو نت نرو اگه درد داری برو دکتر
baharii88 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 556 تو علائمت کروناس ها جدی؟؟از کجا اینجوری میگی خداکنه اون باشه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40702 نت خیلی ترسناکه😭 آره واقعا راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
دخملخانم عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 3917 نترس مننژیت که الکی نیس کلی ازمایش داره تا مشخص بشه بعد تو از نت فهمیدی بنظرم بیشتر از کرونا بترس یا سرما خوردی شاید
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32262 جدی؟؟از کجا اینجوری میگی خداکنه اون باشه 😑😑😑😑😑😑 مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
شکر_بانو عضویت: 1388/01/17 تعداد پست: 10779 عزیزم منژیت نیستو قطعا عصبی هستما درد فزیولوژیک داریم که به جسم مربوط میشهیک درد پسیولوژیک هست منشا روحی دارهمثل رنج...کمی درد داری....و با مطالعه مطالب پراکندهذهن ات اشفته کردی. سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....
baharii88 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 556 پس هیچیت نی هرشب آب نمک جوشیده قرقره کن و استامینوفن بخور استامینفون میخورم بهتر میشم ولی هنوز کامل نه
دخملخانم عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 3917 جدی؟؟از کجا اینجوری میگی خداکنه اون باشه خب علائم رونارو بخون تب سردر حالت تهوع استغراغ سرفه کهیر و تاولم هس
baharii88 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 556 عزیزم منژیت نیست و قطعا عصبی هست ما درد فزیولوژیک داریم که به جسم مربوط میشه یک درد پسیولوژیک هست ... گردنم شاید خیلییی کم اونم به خاطر زیاد خوابیدن اینو که خوندم اصلا انگار یکی بهم گردن درد تزریق کرد
ایلین_خانوم عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 5340 تبت چند درجس..در هر حال جه دکتر رفتی یا نرفتی با استامینافوت پایبن بیار
شکر_بانو عضویت: 1388/01/17 تعداد پست: 10779 خودت رو مدیریت کنمسلط باشنگران در هر کاری فقط فقط آزار دهنده است سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....
شکر_بانو عضویت: 1388/01/17 تعداد پست: 10779 گردنم شاید خیلییی کم اونم به خاطر زیاد خوابیدن اینو که خوندم اصلا انگار یکی بهم گردن درد تزریق کرد اره عزیزم تلقیین درد به خودت دادی...ذهن خیلی زیاد قدرت داره از حال خوب به سمت حال بدو از حال بد به سمت حال خوب بره سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....