2777
2789
حداقل عقدی دلت نمیسوزه من چی که فقط یکماه زندگی کردم ۱۰ماهه عروسی کردم فقط ۴ماه زندگی کردیم اونم فقط ...

من شوهرم دوسم داره از گل نازک نر تا به امشب بهم نگفته بود امشب نمیدونم چش بود 

به جاری چه ربطی داره دخالت کنه

دختر خاله نامزدمه عروس اول همه کار اونه الان لجشم با من سر اینه خالش سر ازدواجشون راضی نبوده الان میخواد سر من تلافی کنه 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دوسش دارم دوسم داره واسه به دست اوردن کلی تلاش کرد ولی حالا نمیدونم چی شده 

تا وقتی به دستت نیاورده بود بله

ولی مطمئن باش مردی که دوست داشته باشه به حرف بقیه زندگیشو خراب نمیکنه و اجازه دخالت نمیده

برو مشاوره شوهرتم باید بیاد  طلاق اخرین و قطعی ترین راه حله  اول مشاوره بعد طلاق

نمیدونم والا اخه من مادرم مشاوره نمیخوام با اون حرف بزنم که دیدش عوض شه نسبت به نامزدم 

حداقل عقدی دلت نمیسوزه من چی که فقط یکماه زندگی کردم ۱۰ماهه عروسی کردم فقط ۴ماه زندگی کردیم اونم فقط ...

الان جداشدی؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
خوب پس راه داره پشتته شوارت یا دهن بینه

پشتمه ولی بی زبونه اون تیکه بندازه یا هر چی میگه ولش کن دقت کن فراموش کن میگم خوب یه بار دو بار سه بار چند بار بشنوم سکوت کنم

جاریم هعی تیکه میندازه من خوش قدم بودم موقع عقد من رفتین سفر حالا کرونا اومده هیچ جا نمیتونین برین م ...

عزیزم اگه واقعا دوسش داری و عاشقش جدا نشو بعدا پشیمون میشی بجنگ 

خدایا یاورم باش☝☝☝

مشکلاتت تو عقد رو به هیچچچ وجه سر سری نگیر که وگرنه با حال الان من دچار میشی منم تو عقد خیلی مشکل داشتم یه بار تا پای طلاق رفتم ولی بخاطر شوهرم که اینهمه اومد گریه کرد و خواهش کرد دوباره بهش فرصت دادم الان، 6 ماهه که سر زندگیمم شاید از این 6 ماه 5 ماه تمامش فقطططط دعوا بوده، شما هم اساسی مشکلاتت رو حل کن 

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرست 🌻🌷