2777
2789
عنوان

طلاق

177 بازدید | 14 پست

داره حالم ازین زندیگ بهم میخوره چقد واقعا طلاق تو ایران برای زنا سخته دلم میخواد ازین زندیگ خودمو راحت کنم شوهرم حتی نگاهمم نمیکنه نه رابطخ داریم و نه شوقی براش سر شب میگیره میخوابه حتی به درد دلام گوش نمیده و ...

یه ادم افسرده اس اه منم دیونه کرده کاش میتونستم برم ببخشید وقتتونو گرفتم از بی کسی پیش شما اومدم کاش پادر و پدرم کمکم میکردن جوونیم حیف نمیشد

🧿🧿هر چه برایم میخواهی نصیب خودت بشود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چندوقته رابطه نداشتین؟

یک ماه هست ولی کلا تو کل این ۶ سال زندگیمون حس جذابیتمو ازم گرفته نه نامزدیمون نه شب عروسی باهام خوب رفتار نکرد همچین رفتار میکنه اینگار من چندشم اه

ببین استارتر

رندوم یکی دوتا از تاپیکهای قبلیت رو خوندم عزیزم..

وقتی حال یه زن خوب نباشه.. حال یه زندگی خوب نیس.

تو چندتا تاپیکی که ازت خوندم خود شما همش داری مینالی از زنده بودن و گفتی افسردگی داری و ناامیدی و ..

وقتی خودت این مدلی هستی چه توقعی از مردت هست؟!

به خودت بیا لطفا.. روی خودت کار کن.. که زن شادی باشی..

همه ی آدما کم و بیش مشکل دارن و گرفتارن..اما بعضیا میجنگن براش بعضیا هم رهاش میکنن.

خودسازی باید از خودمون شروع شه گلم.

خوشبخت باشی و سلامت💚

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
ببین استارتر رندوم یکی دوتا از تاپیکهای قبلیت رو خوندم عزیزم.. وقتی حال یه زن خوب نباشه.. حال یه ز ...

مرسی عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم خیلی تحت تاثیر کمکت قرار گرفتم مرسی برای کمکت ممنونم

مرسی عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم خیلی تحت تاثیر کمکت قرار گرفتم مرسی برای کمکت ممنونم

فدات شم..

باور کن همه ی ما ادما مثل همدیگه هستیم.من خودم بارها شده عصبانی و ناراحت صبحم رو شروع کردم. به ظهرش نرسیده با همسرم  بحث و ناراحتی داشتم. اما صبحهایی که میرم دوش میگیرم.ارایش ملایم میکنم و لباس های قشنگ میپوشم کلی حالم بهتره و میبینم چقدر تاثیر گذاشته روی همسرم. همه ی حالات روحی ما ادما از طرز تفکرمون نشات میگیره. کافیه به ناامیدی و سیاهی فکر کنیم.. دقیقا وجودمون همون مدلی میشه..یا برعکس.. با انرژی مثبت و یاد خدا و حال خوب شروع کنیم.. همه چیز به خوبی میره جلو..

انسان میتونه شیطان وجود خودش باشه.. 

مواظب خودت و طرز تفکراتت باش خواهرم..

هروقت ناامیدی و حس بد اومد سراغت..شک نکن که شیطانه.. خودت حال و هوات رو تغییر بده و عوض کن گلم..

منتظر هیچکس تو این دنیا نباید باشیم..

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
فدات شم.. باور کن همه ی ما ادما مثل همدیگه هستیم.من خودم بارها شده عصبانی و ناراحت صبحم رو شروع کرد ...

مرسی برای اسنکه اینقد بهم اهمیت دادی امیدوارم خدا بهت اجرشو بده کلیییی دعات میکنم

ولی بخدا سعیمو میکنم وقتی اون حالمو میگیره از حال میرم مخصوصا سر شب غش میکنه من منتظر رابطه نیستم چون با ناشی بازیاش سردم کرده فقط میخوا مبشینه کنارم شده باهم فیلم ببینیم

عزیزم من فقط 5 ماهه ازدواج کردم..اما تو همین مدت اینو متوجه شدم که مردها بسیار دقت میکنن به لباس و ارایش و  ..

من وقتایی که لباس خواب پوشیدم یا ارایش دارم یا لباسهای باز پوشیدم صد دفعه بیشتر توجه همسرم رو دارم تا وقتایی که لباسهای ساده پوشیدم.

باید بیشتر برای خودت و خونواده ات وقت بزاری..

بعضی وقتها هم خب واقعا همسرامون خسته هستن و خب نمیشه کاریش کرد..

ببخشید طولانی شد عزیزم..

مرسی برای اسنکه اینقد بهم اهمیت دادی امیدوارم خدا بهت اجرشو بده کلیییی دعات میکنم ولی بخدا سعیمو می ...

قربونت برم..

منم برات دعا میکنم عزیزم که انشالله شرایطت بهتر شه🙏💜

به نظرم با ارامش و یه روزی که سرحال باشن و خسته نباشن در موردش باهاشون حرف بزن..

از انتظارات و نیازهات باهاش حرف بزن..

اما قبلش لطفا رو خودت کار کن.. باید تغییر بدی بعضی تصورات ذهنیه منفیه ای که داری عزیزم..اول از خودت..

از رحمت خدا هم ناامید نباش..که خودش الرحمن الراحمین هست☺😍

قربونت برم.. منم برات دعا میکنم عزیزم که انشالله شرایطت بهتر شه🙏💜 به نظرم با ارامش و یه روزی که ...

مرسی عزیزم همیشه در پناه خدا باشی کلی ارومم کردی خدا کنه زودتر ماهم تز این کنار دکل بریم اعصابم راحت بشه تا ...

فدات شم.. باور کن همه ی ما ادما مثل همدیگه هستیم.من خودم بارها شده عصبانی و ناراحت صبحم رو شروع کرد ...

وقتي ميدوني شوهرت خيانت ميكنه چطوري ميشه ادم حالش خوب باشه. وقتي نه راه پس داري نه راه پيش. وقتي نتوني ثابت كني. همشو بريزي تو خودت. واقعا چطوري ميشه مثبت بود