2777
2789
عنوان

بعدگونال اف

52 بازدید | 7 پست

سلام من ۲ساله تواقدامم الان۳ماه هس ک دارومیخورم..لتروزل،استروژن،مدروکسی داروهای ثابت بودن و hng,hcg و گونال اف رو هرماه یکیشو زدم ولی باردار نشدم....مرحله بعداز گونال اف چیه؟؟لطفا اگ کسی میدونه بگه

ی دکترخوبم تو قم یاتهران اگ میشناسید معرفی کنید لطفا

توروخدا کنیددامن همه منتظرا سبز شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ولی فک کنم دکترم ایندفه عکس رنگی بنویسه

حتما برو ....بعدم رحمتو تقویت و گرم کن ....

۳ماه ازروز دوم پریود قرص اگنوگل بخور .و حلوای میتی درست کن و بخور ...کنارشم اوابووست و پودر اینوفولیک بخور ...شکمتو گرم نگه دار و تو پریودحموم نرو ان شاءالله سر۴ماه باردارمیشی

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
حتما برو ....بعدم رحمتو تقویت و گرم کن .... ۳ماه ازروز دوم پریود قرص اگنوگل بخور .و حلوای میتی درست ...

اتفاقا ب دکترم قرص اگنوگل گفتم گفت نخور ب جاش رازیانه بخور بهتره...ولی دلم میخاد برم قم یاتهران پیش ی دکتر خیلی خوب

اتفاقا ب دکترم قرص اگنوگل گفتم گفت نخور ب جاش رازیانه بخور بهتره...ولی دلم میخاد برم قم یاتهران پیش ...

من ی مدت رازیانه خوردم پرولاکتینم رفت بالا ۳ماه اگنوگل خوردم پریودی هام تنظیم شد و خونریزیمم عادی شد قبلا فقط لکه بینی بود ....

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین