2777
2789
عنوان

ذهن شلوغ

325 بازدید | 6 پست

من ۲۳ سالمه ،الان مدتی میشه ذهنم درگیر همه چی میشه.

میدونین درگیر کائنات ،آفرینش،موجودات زنده و تمام چیزایی که فکرشو بکنین.

بهم فشار میاد،حال به حالم،حتی دلیل آفرینش و زندگی و هیچی رو نمیدونم،ذهنم شدید مشوش و شلوغه.از آدمی که قبلا بودم خیلی فاصله گرفتم.البته این افکارا و این عقاید خاصم باعث شده یجورایی هم خیلی برای مسائل ناراحت نشم.

کسی هست راهنماییم کنه تا بیشتر توضیح بدم.

کارما  

کتاب زیاد بخون تا ذهنت آروم تر بشه

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

دلم نمیخواد هیچ موجود زنده ایی عذاب بکشه،دو ماه بیشتر میشه گیاهخوار شدم،وگان کامل نیستم منتها گیاهخوارم.

شرایطم جور بشه وگان کاملم میشم.

یجایی خوندم که عقاید یکی از مذاهب این هستش که ماها ممکنه تو زندگی قبلی و بعدیمون حیوانات مختلف باشیم پس خوردن گوشت حیوان نوعی هم نوع خواریه.

کارما  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کتاب زیاد بخون تا ذهنت آروم تر بشه

کتاب هم میخونم اما نه زیاد.بیشتر کزیده خوانی میکنم.

از هر مذهبی یه چیزی،از هر عقایدی یه چیزی.

از کنار عقاید مختلف آدما ساده نمیگذرم

کارما  

شبا تو خوابم اکثرا تو کذشته سیر میکنم

تو گذشته یه تایمی بود بین بزرگسالی و کودکیم که فارغ از هر غم و رنجی بودم اما الان همش درگیر اون زمانم

یه تایمی خوب میشم دوباره برمیگرده

ذهنم خیلیی خیلی شلوغه نمیدونم کسی تجربه منو داشته یا نه،انگار تو هوام

کارما  
کتاب هم میخونم اما نه زیاد.بیشتر کزیده خوانی میکنم. از هر مذهبی یه چیزی،از هر عقایدی یه چیزی. از ک ...

خوبه با یه روانشناس حرف بزنید کمکتون می کنه

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز