2789
عنوان

دلم گرفته

118 بازدید | 13 پست

خیلی 

از بیشعوری بعضیا 

از خاهرم کانقد واسه زندگیش ناراحتم و خواستگاراش رو با وسواس…. 

راحت توهین میکنه میگه تو… ..نخور 

یعنی من چی بگم ب این بشر اصن حس میکنم دستم نمک نداره 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

اخ دقیقا 

ولی من اصن دست خودم نیس 

خیلی نگران خونواده ام میشم 

خاهرم خیلی برام عزیزه خیلی 

اخ دقیقا  ولی من اصن دست خودم نیس  خیلی نگران خونواده ام میشم  خاهرم خیلی برام عزی ...

میفهمم خانواده دوستی از قلب مهربونت نشات میگیره اما یه مدت بیخیالش شو بزار  قدر این حجم خوبی و نگرانیتو بدونه 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
میفهمم خانواده دوستی از قلب مهربونت نشات میگیره اما یه مدت بیخیالش شو بزار  قدر این حجم خوبی و ...

من کلا ب این نتیجه رسیدم دستم نمک نداره 

فقط یکی هست با نگاش میفهمم حتی با ی نیم. نگاه من چجوری دلش رو میبرم 

من کلا ب این نتیجه رسیدم دستم نمک نداره  فقط یکی هست با نگاش میفهمم حتی با ی نیم. نگاه من چجور ...

اخه ای جااان دورت بگردم همون یه نفر قدر شناسه قدر محبتتو درک میکنه 

منم خیلی خانواده دوستم یه چیزی بدتر از خودت اما خیلی ضربه خوردم خیییلی 

فقط فهمیدم خوبی بیش از حد به خواهر برادرام درست  نیست اینکه مدام نگران باشم فکرم درگیر اونا باشه اشتباهه من بود چوبشم خوردم الان در خد متعادلم فقط مامان بابام جایگاه قبلو برام دارن 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 

انقد جوش ازدواج ابجیمو زدم الان یه ساله با من حرف نمیزنه یاد گرفتم برای خوشبختیش دعا کنم براش بهترینو بخوام اما نه همه زندگیمو و فکر و خیالم اون باشه در حد معمولی و تعادل 

خیلی هم دوسش دارم اما زیادی بروز دادن اشتباه من بود 

اخه ای جااان دورت بگردم همون یه نفر قدر شناسه قدر محبتتو درک میکنه  منم خیلی خانواده دوست ...

منم فک کنم باید تغییر بدم خودم رو 

اخه امشب با این حرفش راحت اشکمو دراورد بعدش خندید گفت فک نمیکردم ناراحت بشی اخه وقتی بهم فحش داد خیلی عصبی بود 

وقتی دیدم با خنده میگه ببخشید انقد راحت از دلم رفت انگاری 

واقعا چقد بعضیا بی لیاقتن

انقد جوش ازدواج ابجیمو زدم الان یه ساله با من حرف نمیزنه یاد گرفتم برای خوشبختیش دعا کنم براش بهترین ...

چقد شبیه منه رفتارت 

منم فک کنم باید تغییر بدم خودم رو  اخه امشب با این حرفش راحت اشکمو دراورد بعدش خندید گفت فک نم ...

باز دمش گرم معذرت میخواد اطرافیان من برداشت دیگه میکنن انگاری وظیفمه و سو استفاده میکنن 

چقد شبیه منه رفتارت 

اره یهو‌ دیدم تاپیکتو گفتم من توام‌ یا تو‌ منی 😂😂😂😂

قدر قلب پاک و مهربونتو بدون عزیز دلم فدات شم مهربونم 😘😘😘♥️♥️♥️❤️😍😍❤️