۶۵۳۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 784 عنوان آزمایش کرونا 207 بازدید | 18 پست دارم میرم برای آزمایش کرونا دعا کنید کرونا نباشه عضو گروه آبی ..وزن شروع ۶۹ ...وزن هدف ۵۹ ...شروع ۱۴۰۰/8/23 من میتوانم 💪 1399/03/29 | 23:39 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_حنا_بلا عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 609 الان؟ عزیزم انشاالله ک جوابت منفی باشه...علائم داری؟ سه تا کاربری ترکوندم جز پیر خرابات های سایتم
shari28 عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 841 ما که گرفتیم چیزی نیست بابا سخت نگیرید 😂 مردی که یکبار خیانت کنه بازم خیانت میکنه هيچ چيز از هیچکس بعید نیست حتی همونیکه الان از ذهنت گذشت🙂
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98978 بروایشالاک نیس وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
آلیسa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 1181 نیس اتشالله خبرشواینحابده «رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّیَّاتِنا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقینَ إِماماً»،
aرام عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 10960 ما که گرفتیم چیزی نیست بابا سخت نگیرید 😂 خونگیری هم میکنن؟ من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
۶۵۳۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 784 الان؟ عزیزم انشاالله ک جوابت منفی باشه...علائم داری؟ آره گلودرد دارم با بدن درد عضو گروه آبی ..وزن شروع ۶۹ ...وزن هدف ۵۹ ...شروع ۱۴۰۰/8/23 من میتوانم 💪
۶۵۳۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 784 ما که گرفتیم چیزی نیست بابا سخت نگیرید 😂 آزمایش یا خدایی نکرده کرونا عضو گروه آبی ..وزن شروع ۶۹ ...وزن هدف ۵۹ ...شروع ۱۴۰۰/8/23 من میتوانم 💪
shari28 عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 841 خونگیری هم میکنن؟ آره ولی این تست های کرونا معتبر نیست بعدم اصلا بهداشت رعایت نمیکنن اگرم نداشته باشی میگیری مردی که یکبار خیانت کنه بازم خیانت میکنه هيچ چيز از هیچکس بعید نیست حتی همونیکه الان از ذهنت گذشت🙂
shari28 عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 841 آزمایش یا خدایی نکرده کرونا کرونا گرفتم یه ماه پیش خوب شدم مردی که یکبار خیانت کنه بازم خیانت میکنه هيچ چيز از هیچکس بعید نیست حتی همونیکه الان از ذهنت گذشت🙂
aرام عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 10960 آره ولی این تست های کرونا معتبر نیست بعدم اصلا بهداشت رعایت نمیکنن اگرم نداشته باشی میگیری وای😥 من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
shari28 عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 841 وای😥 والا اصلا بعضی جاها رعایت نمیکنن واسه همین من تست ندادم خونه موندم رعایت کردم خوب شدم مردی که یکبار خیانت کنه بازم خیانت میکنه هيچ چيز از هیچکس بعید نیست حتی همونیکه الان از ذهنت گذشت🙂
مامان_حنا_بلا عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 609 ما که گرفتیم چیزی نیست بابا سخت نگیرید 😂 کی گرفتین عزیزم؟ چ مدت طول کشید خوب شدین؟ ببخشید سوال میپرسم سه تا کاربری ترکوندم جز پیر خرابات های سایتم
shari28 عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 841 کی گرفتین عزیزم؟ چ مدت طول کشید خوب شدین؟ ببخشید سوال میپرسم من یه ماه پیش گرفتم 14 روز کامل قرنطینه بودم و امروز بعد از یه ماه رفتم یکم بیرون مردی که یکبار خیانت کنه بازم خیانت میکنه هيچ چيز از هیچکس بعید نیست حتی همونیکه الان از ذهنت گذشت🙂