آبانهجون مدیر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 555 عنوان فوت همسر | مشاهده متن کامل بحث + 12047 بازدید | 168 پست خانوما شونزده روزه همسرم که چهل سالش بود فوت کرده دارم دیوونه میشم کسی هست که همسرش تو جوانی ازدست داده باشه 1399/03/29 | 23:05 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر__تابستان عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 2824 اومدم بخوابم تاپیکتو دیدم ریختم ب هم بغض کردم برات بمیرم برای دلت.. ایشالله خدا بهتون صبر بده و آرامش... خدا نگهدار بچه هاتون باشه.. روحشون شاد جاشون توبهشت..اعصابم ریخت ب هم واقعا بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..
آبانهجون مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 555 اومدم بخوابم تاپیکتو دیدم ریختم ب هم بغض کردم برات بمیرم برای دلت.. ایشالله خدا بهتون صبر بده و آرام ... انشالله که تن خودتون وعزیزانتون همیشه سالم باشه وشاد وخوشبخت باشید تو زندگیتون
حلما66 عضویت: 1395/02/24 تعداد پست: 24537 خدا رحمتشون کنه یکی از نزدیکانم تازگی فوت کردن دقیقا ۴۰ سالشون بود و بچه هاشون کوچیک هستن😭 خیلی سخته خدا صبر بده بهت عزیزم گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
آبانهجون مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 555 خدا رحمتشون کنه یکی از نزدیکانم تازگی فوت کردن دقیقا ۴۰ سالشون بود و بچه هاشون کوچیک هستن😭 خ ... روحشون شاد برای همسر وبچه هاش خیلی سخته موقعی که بچه بهونه پدرشو میگیره ادم میمونه ازغصه چکارکنه
حلما66 عضویت: 1395/02/24 تعداد پست: 24537 روحشون شاد برای همسر وبچه هاش خیلی سخته موقعی که بچه بهونه پدرشو میگیره ادم میمونه ازغصه چکارکنه عزیزم درک میکنم اخه دقیقا چندماهه همین اتفاق واسه یکی از عزیزانم که گفتم افتاده هروقت بچه هاش رو میبینم که از باباشون میگن غم دنیا میاد تو دلم.خدا صبر بده به شما و بچه هاتون ، روح همسرتون هم شاد😭😭 گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
aysanjoonam عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 2122 برای همه علائم نداره ویروس تو بدن هرکس خودشو یه جور نشون میده اخه ریه چیزی نیست ک علایم نداشته باشه واسه همین پرسیدم
آبانهجون مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 555 عزیزم درک میکنم اخه دقیقا چندماهه همین اتفاق واسه یکی از عزیزانم که گفتم افتاده هروقت بچه هاش رو میب ... ممنونم عزیزم انشالله خودتون وعزیزانتون همیشه سلامت باشید
آبانهجون مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 555 اخه ریه چیزی نیست ک علایم نداشته باشه واسه همین پرسیدم همسرمن نه تنگی نفس نه سرفه هیچکدوم نداشتن فقط شاید یه لحظه احساس سوزش داشتن تو ریه
حلما66 عضویت: 1395/02/24 تعداد پست: 24537 ممنونم عزیزم انشالله خودتون وعزیزانتون همیشه سلامت باشید ممنون عزیزم گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
aysanjoonam عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 2122 همسرمن نه تنگی نفس نه سرفه هیچکدوم نداشتن فقط شاید یه لحظه احساس سوزش داشتن تو ریه عزیزم خیلی سخته خدابیامرزشمن پدرشدهرمو از دست دادم شیش روز پیش ولی اون خیلی سرفه داشت شدید و گفتن ۸۰درصد ریه ش درگیره البته دیابتم داشتن
رزا۷۷ عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 1944 خدا روحشون رو شاد کنههمکارای پسرعمه منم خیلی فوت شدن از محل کارشون گرفتن تپش های قلبم شکست تو بوده
آبانهجون مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 555 عزیزم خیلی سخته خدابیامرزش من پدرشدهرمو از دست دادم شیش روز پیش ولی اون خیلی سرفه داشت شدید و گفتن ... روح پدرشوهرتون شاد وخداصبر بده به بازماندگان
آبانهجون مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 555 خدا روحشون رو شاد کنه همکارای پسرعمه منم خیلی فوت شدن از محل کارشون گرفتن ممنونم عزیزم روح تمام اسیران خاک شاد
آبانهجون مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 555 خداوند روحشونو قرینه رحمت بنماید از خداوند برای شما صبر جذیل و اجر جمیل خواهنم ممنونم انشالله که شما وعزیزانتون سالم وسلامت باشید
آبانهجون مدیر استارتر عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 555 منم از بچگی پدرم از دس دادم حال بچه هات در ک میکنم خدا بهتون ارامش بده روح پدربزرگوارتون شاد انشالله که خوشبخت وعاقبت به خیر بشید