2777
2789
سلام عزیزم ممنونم، نه بچه ای به یادگار ندارم😔 

ای بابا...

چند سالته و همسرت چند سالش بود؟

من برخلاف بقیه نمیگم خوب شد بچه نداری! چون آینده معلوم نیست...

این یک بی‌ادبی به احساس طرف مقابله...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم ممنونم، نه بچه ای به یادگار ندارم😔 

چرا همسرت فوت شد؟

چند سال زندگی کردید؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سلام تسلیت میگم. اتفاقا شوهرت معلومه آدم بسیار قوی ای بوده که ویروس این همه گسترش پیدا کرده چیزیش نش ...

ممنونم بابت تسلیتتون واقعا سخته خیلی هم سخته نبود همسر والا انقدرکه مارعایت میکردیم همیشه میگفتم ماها جزو اون درصدی هستیم که مبتلا نمیشیم وچقدر امیدداشتم همسرم قوی هست وسالم برمیگرده خونه

چرا همسرت فوت شد؟ چند سال زندگی کردید؟

من ۳۶ سالمه و همسرم ۴۳ بود

سال ۸۰ عقد کردیم و ۸۳ عروسی!

از بالابر ساختمون درحال ساخت افتاد😔 گفتن تسمه بالابر ول  شده و همسرم که یه پاش داخل بالابر بود و یه پاش بیرون، تعادلش رو از دست میده و میفته😔😔 ولی بعد هر کی اومد و بالابر رو دید میگفتن تسمه اش محکم شده بوده و غیر ممکن بود ول بشه ولی از بخت بد من شده بود😭

من ۳۶ سالمه و همسرم ۴۳ بود سال ۸۰ عقد کردیم و ۸۳ عروسی! از بالابر ساختمون درحال ساخت افتاد😔 ...

ای باباااااااااا سالهای زیادی رو با هم بودید... سخته برات پس...

فرزند نمیخواستید؟

ای باباااااااااا سالهای زیادی رو با هم بودید... سخته برات پس... فرزند نمیخواستید؟

سخت تر از سخت

چرا میخواستیم، سه بار هم باردار شدم که هیچکدوم به نتیجه نرسیدن

آخرین بارداریم ۱۱ ماه و سه هفته قبل از فوت همسرم تموم شد، یعنی مراسم هفتم همسرم افتاد به سالروز زایمان و از دست دادن بچه ام

سخت تر از سخت چرا میخواستیم، سه بار هم باردار شدم که هیچکدوم به نتیجه نرسیدن آخرین بارداریم ۱۱ ماه ...

ای باباااا خیلی ناراحت شدم... خدا مرهم دلت باشه چون از آدمیزاده ساخته نیست که ارومت کنه...

الان خونه پدرت هستی یا خونه خودتون؟

ای باباااا خیلی ناراحت شدم... خدا مرهم دلت باشه چون از آدمیزاده ساخته نیست که ارومت کنه... الان خون ...

قربانت

فعلا خونه پدرم هستم ولی به زودی به خونه ای که داشت میساخت میرم

قربانت فعلا خونه پدرم هستم ولی به زودی به خونه ای که داشت میساخت میرم

خدا بهت صبر بده. امیدوارم التیام پیدا کنه دلت...

پسرمنم همش بهونه میگیره میگه بابا همیشه میگفت تامن پشتتونم کسی نمیتونه بهتون حرف بزنه الان که دیگه پ ...

اشکم دراومد😭😭😭😭😭خدا با امام حسین محشورش کنه همسرت رو

بازم خداروشکر که الحمدلله وگرنه والا بخدا☺😐