mehrbanoooooom مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 14981 عنوان کارم بی فرهنگیه؟ 806 بازدید | 58 پست تو خوابگاه هرجا برم ادم هسترجیح میدم تو اتاق خودمون که ده نفریم نخ بکشمکارم زشته؟تو اتاقمونم کسی به جز من نخ نمیکشه مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱 1399/03/29 | 22:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
noorsan عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 5205 شما خودت فرهنگی😉🎆 فَـرقداریباهَـرکِسیکِدورَمِهجٰـانانَم؛)💛😍
kiana89 عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 2782 بکش بلکه بقیه ام بکشن به نفع شونه😁😁😁 اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!
بزغالههههه عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 2225 من حالم بد میشه یکی جلوم اینکارو کنه عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد اسیرمون کردین به قران😂😂😂
fatemeh7768 عضویت: 1392/01/08 تعداد پست: 20308 پشتتو بکن به بقیه راحت باش! کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98979 میگن بده نخ پیش کسی استفاده کردن وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35452 کارت درستهبکش تا بست شه 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
mehrbanoooooom مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 14981 ببخشید ولی بله. خیلی زشته خب چیکار کنم هرجا برم ادم هس یه جای عمومیه خوابگاه مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
مهیاس12 عضویت: 1393/10/24 تعداد پست: 8675 اینه دستشویی بکش عزیزم ، موقع مسواک گلم جمع منظورش سر سفره یا دور میز یا دور همی هست اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
چشم_انتظار_معجزه عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 668 خوابگاه این قرطی بازی هارو برنمیداره منم هرجا میرفتم دوتا واستاده بودن حالشم نداشتم از طبقه ۴ ام پاشم برم بیرون تو محوطه برا نخ دندون 😂😂 😇