2777
2789
عنوان

کمکک .کیست مویی

153 بازدید | 18 پست

سلام،دوستان من کیست مویی دارم و وحشتناک هم درد دارم اما دکتر میگه هنوز وقت عملش نیست باید سرش باز بشه.از ظهر تب دارم،برا کیستم هست؟دکتر عملم نمیکنه چیکار کنم.

روح ما اغلب خودش می دونه که چطور خودش رو التیام ببخشه. چالش اصلی ساکت کردن ذهنه!!!!... ذهن مریض....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی بده این. زخم ت باز خواهد بود؟ دکتر چی گفته راجع به جراحی؟ اگه باز باشه، هر روز باید پانسمان بشی و این واقعن دردناکه. نمیخوام بترسونمت. دارم واقعیتو میگم بهت تا آماده بشی

عاشق و رند و نظربازم و می گویم فاش
خیلی بده این. زخم ت باز خواهد بود؟ دکتر چی گفته راجع به جراحی؟ اگه باز باشه، هر روز باید پانسمان بشی ...

همه رو میدونم ارع بخیه نمیزنه خودش باید گوشت بیارع.عملمم نمیکنن میگن باید سرش باز بشه تا عمل کنیم.الان علاوه بر درد تب هم دارم

روح ما اغلب خودش می دونه که چطور خودش رو التیام ببخشه. چالش اصلی ساکت کردن ذهنه!!!!... ذهن مریض....
عزیزم با لیزر عمل میشه ها نیاز نیس سرش باز باشه  واسه دوستم اندازه ی یه جوش بود با لیزر عمل کر ...

چجوری با لیزر عمل میکنن میشه یکم توضیح بدید

خیلی بده این. زخم ت باز خواهد بود؟ دکتر چی گفته راجع به جراحی؟ اگه باز باشه، هر روز باید پانسمان بشی ...

همسر دوستم عمل لیزری انجام داد میگف زخمش عادی بوده ترسناک نبوده

همسرم دلیل من است. 💜🌱
چجوری با لیزر عمل میکنن میشه یکم توضیح بدید

دوست منم مث شما بود تب داشت اما سر کیستش باز نشده بود هنوز 

فکر کنم یه برش کوچیک میزنن لیزر میکنن چندتا بخیه میخوره فقط بعد این روش هم برای کساییه که هنوز کیستشون بزرگ نشده و عفونت ازش حارج نشده یعنی شرایط الان تو 

ولی پسرخالم عمل کرد اینقدر بخیه خورد و اذیت شد که نگو

دیر رفته بود وگرنه میتونست لیزر کنه 

خودمم فکر کنم کیست دارم ولی هنوز نمیتونم برم واسه لیزر یه امتحان دارم مجبورم صبر کنم

همسر دوستم عمل لیزری انجام داد میگف زخمش عادی بوده ترسناک نبوده

شما کدوم شهرید؟اخه دکتر گفت با لیزر نمیشه با تیغ گفت بازش میکنن

کیست داخلش عفونت و خونابه هستش

انتی بیوتیک برا اینه ک عفونتش خوب کنه؟