2777
2789
عنوان

ترش کردن کودک

1987 بازدید | 18 پست

خانما صبح پسرم نوشابه خورد  وبعدش دمر دراز کشیده بود یه دفعه دیدم انگار صورتش داره تند تند تکون مبخوره دویدم پیشش گفتم چته؟گفت دهانم میپرید بالا بعدش گفت نوشابه برگشته بوددتو گلوم وایساده بود اینجوری شدم خیلی نگرانم کسی تجربه ای داره؟پسرم سه سالشه

به بچه سه ساله نوشابه میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پسر من ۹ ماهشه از وقتی دو هفتش بود ترشش میکرد موقع شیر خوردن عذاب میکشید ریفلاکس پنهان داره کلی دارو مصرف کرد الان بهتر شده

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
پسر من ۹ ماهشه از وقتی دو هفتش بود ترشش میکرد موقع شیر خوردن عذاب میکشید ریفلاکس پنهان داره کلی دارو ...

عالیم ترش کردنش چی بود؟به نظرتون پسرم من ترش کرده بوده؟خیلی نگرانم

عالیم ترش کردنش چی بود؟به نظرتون پسرم من ترش کرده بوده؟خیلی نگرانم

حتما نوشابه اذیتش کرده گلم نگران نباش.پسر من بی قراری میکرد خیلی همشم میخواس بالا بیاره قورتش میداد موقع شیر خوردن قرمز میشد.خودشو قوس میداد مثه موز.معلوم بود داره مریش میسوزه.خدا رو شکر الان دیگه دارو مصرف نمیکنه و خوب شده

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
غلط کروم حالا سوال من این نیست من نگرانم چرا اینجوری شد یعنی به نوشابه ربط داره؟

وقتی چشمامو گرد میکنم میگم به بچه نوشابه دادی یعنی صدرصد خطرناکه نوشابه برای بچه 

نوشابه کافیین چای قهوه برای بچه مضره 

وقتی چشمامو گرد میکنم میگم به بچه نوشابه دادی یعنی صدرصد خطرناکه نوشابه برای بچه  نوشابه کافیی ...

یعنی واسه نوشابه اینجوری شده؟دیگه نمیدم ولی نگرانم یعنی واسه نوشابه بوده؟