هفته هفتم ی دوروزی حالت دل پیچه دارم همش حس میکنم میخوادحالم بهم بخوره ولی فقط حسش ویکمم حالت تهوع صبحگاهی دارم شماهم همینطوری بودین؟ کاری نیست که بشه این حالت کمترشه؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم
#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!
وااااای نگم برااااات از هفته دوم تا تو اتاق زایمان 😥😥😥
یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم 😍 مرد من تو بهترین و خوش اخلاق ترین و مهربان ترین مردی هستی که تا کنون دیده ام عاشقتم زیبای من 👩❤️💋👨 تو مرا جان و جهانی حضرت یااار 👩❤️💋👨 برای شادی روح خواهر عزیزم صلوات میفرستی 🙏