2777
2789

خواهرم دماغشو عمل کرده گفته طبیعی باشه 

جوری عمل کردن طبیعی صددرصد   

من که بعد چند ماه که  دیدمش باورنمیکردم عمل کرده  آخرش عکسای ورم کرده بینیشو نشون داد،

با دکتره دعواش شده بود اونم گفته خودت گفتی طبیعی منم اینکارو کردم .

اره ورم که داره اصلا دندونای بالامو نمیتونم ببینم از بس لبم اومده پایین..خدا کنه خوب شه ..شما چسبتو ...

اولین روزه که خودم چسب زدم همش نگران بودم چسبو بازکنم بینیم چه شکلیه😅😕حس کردم خیلی نوک تیز به نظر میاد دوست دارم نرمال باشه تیزیشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه خواهر شوهرم اینجوری کوچیک کرده بود نمیتونس نفس بکشه صدا میداد نفس کشیدنش

نه دماغه خودم قبلش کوچیک بوده دکتر کوچیکش نکرده😑😂 من اصلا مشکلات تنفسی نداشتم چون دکترم جراح گوش حلق بینیه نه پلاستیک

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
نه دماغه خودم قبلش کوچیک بوده دکتر کوچیکش نکرده😑😂 من اصلا مشکلات تنفسی نداشتم چون دکترم جراح گوش ح ...

برا منم دکترامون گوش حلق و بینی بود اونو دیدم ترسیدم منم مشکل اونو داشته باشم

اره ورم که داره اصلا دندونای بالامو نمیتونم ببینم از بس لبم اومده پایین..خدا کنه خوب شه ..شما چسبتو ...

تا نزدیک یه ماه بیحسی لبت هست منم اینجوری بودم غذا میموند اونجا😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
برا منم دکترامون گوش حلق و بینی بود اونو دیدم ترسیدم منم مشکل اونو داشته باشم

بنیادی خوبه ولی یه 2سالی باید تو نوبت باشی 1سال مشاوره یه سال عمل ببین همه چی دکتر نیس به دماغم بستگی داره

تا نزدیک یه ماه بیحسی لبت هست منم اینجوری بودم غذا میموند اونجا😂

راست میگی؟حرف زدنتم یجوری بود؟انگار لبم اومده پایین دندونای بالامو نمیتونم ببینم موقع مسواکم مسواکم میبرم داخل مسواک میزنم...یعنی بعدش لبم میره بالا و این فاصله بینی و لبم کم میشه؟ممنون میشم جوابمو بدی خیلی فکرمو مشغول کرده

راست میگی؟حرف زدنتم یجوری بود؟انگار لبم اومده پایین دندونای بالامو نمیتونم ببینم موقع مسواکم مسواکم ...

من بعد عمل یکم فاصله لب دماغم بیشتر شده ولی به شدت بعد عمل نیست الان  میدونم سر بودنش مثله بی حسیه دندون پزشکیه ولی یواش یوا‌ش خوب میشی نگرانش نباش ولی نباید لب بالا رو دست کاری کنیا مواظب بخیه هات باش مسواک با دقت بزن که لبت تکون نخوره موقع خندیدنم گونه هاتو بگیر