2777
2789
عنوان

چطوری جواب منفی بدیم

311 بازدید | 26 پست

من دانشجو معلمم. خب دور بریام واسطه امر خیر میشن که متاسفانه خیلی شرایطشون بده یا شغل ندارن یا هم سن خودمن یا مطلق ان!!! بعد جواب منفی میدم ارتباطم با اون واسطه قطع میشه! حالا یا دوستمه یا معلمه بهشون شرایط توضیح میدم و ولی سر سنگین میشن الان یکی از دوستام واسطه شده واسه برادرش که دو تا زن طلاق داده! دیگه اینو نمیخوام از دست بدم جطوری جواب منفی بدم؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مگه ازدواج زوریه ک هرکی بهت پیشنهاد داد قبول نکردی برات قیافه بگیره وقتی نمیخای خیلی راحت بگو نمیخام برا اون مورد هم بهشون بگو قصد دارم تحصیلاتمو ادامه بدم و فعلا ب ازدواج فک‌نمیکنم

منم بالاخره ی روزی♥️مامان♥️میشم 👶میشه یه صلوات برای بچه دار شدنم بفرستی؟دعای نینی سایتیا گیراسمن ایمان دارم ک یه روز این همه درد و رنج و ناامیدی تموم میشه و منم میشم یه مادر
نه من بهشون گفتم قصد ازدواج دارم نمیشه بگم قصد ندارم زشته 

خجالت نمیکشن بخاطر حقوقت 

کسی ک دوتا زن طلاق داده رومیخواد بهت بندازه

اینو مخصوص از دست بدی بهتره

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
عزیزم مگه ازدواج زوریه ک هرکی بهت پیشنهاد داد قبول نکردی برات قیافه بگیره وقتی نمیخای خیلی راحت بگو ...

اخه ازم پرسیدن قصد داری گفتم اگه مورد خوبی باشه مشکلی نیست خودمم 22 سالمه ولی دو سال دیگه باید دانشگاه برم ترم چهار هستم 

خجالت نمیکشن بخاطر حقوقت  کسی ک دوتا زن طلاق داده رومیخواد بهت بندازه اینو مخصوص از دست بدی ب ...

تازه دوستم قیافه گرفته برام داداشم از دو تا زن هاش بچه ایی نداره خونه داره نظامیه واقعا توی شوکم چون می بینن مهربونم  باید سو استفاده کنن؟؟ 

تازه دوستم قیافه گرفته برام داداشم از دو تا زن هاش بچه ایی نداره خونه داره نظامیه واقعا توی شوکم چون ...

بگو با این شرایط یه خانوم دکتر یا دندون پزشک براش پیدا کنین حیفه من زنش بشم 

اخه شرایطش عالیه

لیاقتش بیشتر از اینا هس!