2777
2789
عنوان

کاشکی یکی بود

127 بازدید | 12 پست

کاشکی یکی بود میشد باهاش از هر دری حرف زد. از هر غمی. کاشکی یکی بود که زورش به همه ی غمامون میرسید. کاشکی یکی این پایین کنار آدما بود

خیلی دلم گرفته. دلم میخواس خدا میومد کنارم مینشست. بغلم میکرد. هی براش حرف میزدم. هی بغضم میترکید. هی اشکامو پاک میکرد. میگف دلیل همه دردامو. میگف درمونم چیه

خدایا من حال دلم آشوبه.چرا به دادم نمیرسی؟!😢

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاخدارو داری هیچوقت فکرنکن تنهایی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

دل ک همش آشوبه.

ولی دلیلی ندارع تو نینیسایت بزاریا

خودت باید تلاش کنیو بخوای ک شاد باشی.

پیش کسایی برو ک دوسشون داری عزیزدلم اونا برا دردو دل بهترن مثه خواهر حداقل دردتو میدونن ن نینیسایت 

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
دل ک همش آشوبه. ولی دلیلی ندارع تو نینیسایت بزاریا خودت باید تلاش کنیو بخوای ک شاد باشی. پیش کسای ...

به هیچکس نمیتونم بگم. اینجا نوشتم تا شاید آرومتر بشم

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
به هیچکس نمیتونم بگم. اینجا نوشتم تا شاید آرومتر بشم

آها باعش.

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑