2777
2789
عنوان

دوس دارم ازدواج کنم😔😔❤❤♥️♥️🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 106 پست
پولدار ک میگم یعنی پولداراااا ۴ تا مغازه با ۳ نفر شریکه هر کدوم حدود ۱۰ میلیارد زمین شریکی هم دار ...

چطوری سرمایه جمع کرده

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوست داره چرا پیشنهاد ازدواج نمیده بهت؟ تعصب خوبه ولی در حدش  یعنی بهونش این اخلاقشه؟

پیشنهاد ک داده

۳ ماهه مجازی هستیم با هم

ولی الان میگه میترسم بعدا اذیتت کنم

میگه هر کسی بود دختری مثل تو طلا رو میگرفت، بعدا میزد زیر حرفاش

ولی میگه من نمیتونم وعده دروغ بدم

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم

یکیم تو کلاس ماس خودش پزشکی شوهرش طلا فروش

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

بشبن تصمیم بگیر بین شغل آیندت و این آقا یکی رو باید انتخاب کنی چون اگه ایشون رو انتخاب کنی هرگز نخواهد گذاشت که حتی شاید ادامه تحصیل بدی چه برسه بیمارستان و کشیک شب و همکارایای مرد و .....

پولدار ک میگم یعنی پولداراااا ۴ تا مغازه با ۳ نفر شریکه هر کدوم حدود ۱۰ میلیارد زمین شریکی هم دار ...

دختر خوب نکن، به خودت ظلم نکن، باور کن عشق و عاشقی اون چیزی که فکر میکنی، ۲ برابر شما سنم هست که دارم اینو بهت میگم، شما فردا میتونی برای خودت یه پزشک سرشناس و موفق باشی، زن امروز باید فقط و فقط به فکر قوی کردن خودش باشه، به خدا هیچ مردی ارزش نداره، باور کن، ای کاش یه بار دیگه برمیگشتم به سن شما با تجربه امروزم

... و من به تو ایمان دارم...
پیشنهاد ک داده ۳ ماهه مجازی هستیم با هم ولی الان میگه میترسم بعدا اذیتت کنم میگه هر کسی بود دختری ...

۳ ماه مجازی هس رابطتون یعنی همو ندیدین؟

این اسمش عشق نیس وابستگیه عزیزم

ای کوه پر غرور من 🤍 عاشق با تو بودنم ... ای همه ی وجود من ، نبود تو ؟ نبود من ...