2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا چیشده

انگار فقط اون داره زندگی می‌کنه. بهش میگم پلم درد می‌کنه یا دستم یا سرم میگه تو منو تحویل نمی‌گیری الکی میگی بعدشم قهر می‌کنه خسته شدم از بس منتشر کشیدمش آشتی کردم 

انگار فقط اون داره زندگی می‌کنه. بهش میگم پلم درد می‌کنه یا دستم یا سرم میگه تو منو تحویل نمی‌گیری ا ...

خب عادتش دادی به منت کشیدن باید یادش میدادی اونم بتونه منت تورو بکشه

از دست خانوادش دیوونه شدم هرچی مریضی بوده گرفتم حالام خودش .اونا هی منو تحقیر میکنن اینم نمی‌زاره من چیزی بگم میگه بیشتر دعوا میشه.اونام فکر میکنن من خرم نمیفهمم‌حرفای بدشونو بیشتر از این کار حرصم میگیره که منو نفهم فرض میکنن 

خب عادتش دادی به منت کشیدن باید یادش میدادی اونم بتونه منت تورو بکشه

فکر میکردم اگه من بحثو تموم کنم اونم خجالت میکشه و دیگه این رفتارهای بچه گونه رو می‌زاره کنار اما ...

فکر میکردم اگه من بحثو تموم کنم اونم خجالت میکشه و دیگه این رفتارهای بچه گونه رو می‌زاره کنار اما .. ...

باورت نمیشه اولایت نامزدی همین فکرو میکردم بعدش دیدم هرچی من کوتاه میام اقا فک میکنه واقعا تقصیر منه منم دیگه تکرار نکردم کارمو هروقت مقصر بودانقدر بهش توصیح میدادم تا متوجه میشد و معذرت خواهی میکرد 

😢آخه گناه ما چیه گیر اینا افتادیم..دست بزن ندارن اما اینقدر با اعصابم بازی می‌کنه که داغون شدم  ...

همسر منم تو ۵ سال عقد دستش بهم بلند نشده بود تو این ۴ ماه عروسی دو بار منو زده 

تو خوابم نمی دیدم کسی ک صبح تا شب قربون صدقم میرفت حالا....

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
باورت نمیشه اولایت نامزدی همین فکرو میکردم بعدش دیدم هرچی من کوتاه میام اقا فک میکنه واقعا تقصیر منه ...

اینقدر این کارو کردم  براش توضیح میدم اما همون لحظه انگار داره گوش میده حرف من که تموم میشه یه چی میگه که دوباره از زنده بودنم و زندگی باهاش پشیمون میشم 

چی بگم والا اینطوری که خیلی سخته ببرش مشاوره خب

هیچوقت حقو به من نمی‌ده .حرف کسی رو هم گوش نمیده جلوی بقیه با من خیلی خوبه .وقتی به مامانم اینا گفتم اخلاقش اینجوریه اصلا کسی حرفمو قبول نمی‌کرد