2777
2789
عنوان

تک فرزندی

427 بازدید | 21 پست

سلام من یه تک فرزندم و فقط ۲۰ سالمه ! تو این دنیا به جز خدا و پدر و مادرم هیچکس رو ندارم.

مامانم اوضاع جسمیش خوب نیست ممکنه به یه بیماری سخت مبتلا شده باشه که ....... بنظر شما خدا به من رحم میکنه که حداقل تا ۱۰ سال دیگه پدر و مادرم رو صحیح و سالم نگه داره ؟؟ معجزه میکنه؟؟

دوستان شما رو به دل شکسته زینب قسم میدم هرکس این تاپیک رو خوند برای من دعا کنه که پدر و مادرم تا ده سال دیگه صحیح و سالم و زنده باشن.

اگر دعایی میشناسید که معجزه کنه و خدا به من تنها رحم کنه بگید حتما

من واقعا جز پدر و مادرم و خدا کسی رو ندارم 

به دعای شما مـــــــــــحتاجم

من یه تک فرزندم که تو این دنیا به جز خدا و پدر و مادرم کسی رو ندارم. تمام راه‌ها به روی من بسته شده و جز دعای شمایی که نمیشناسم و اصلا نمیدونم کی هستید دستم به جایی بند نیست. منه تک فرزند تنها وایستادم جلوی کوهی از مشکلات. خدا میخواد مامانم رو ببره پیش خودش ولی نمیدونه که اگه مامانم بره بابام طاقت نمیاره و زندگی من نابود میشه . خواهش میکنم ازتون دعا کنید تو این دنیا ما هیچکس رو نداریم که برامون دعا کنه... من چشمم به دعای های شماست خواهش میکنم ازتون... و حالا پدرم از پا در اومده !!! اون از مامانم ... این از پدرم ... من موندم ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله سالیان سال سایه پدرو مادرت روسرت باشه عزیزم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الهی خدا پدر و مادرت رو برات حفظ کنه عزیزم نگران نباش منم تک فرزندم ۱۵ سالگی پدر و مادرم مریض شدن اما از خدا کمک خواستم و خداروشکر تا الان برام حفظشون کرده.. از خودش همیشه کمک بخواه هواتو داره

ایشالا عزیزم سایشون 10 سال چیه 100 سال بالا سرت باشه

شما رو قسم میدم به فاطمه زهرا برام دعا کنید.

تو این دنیا فقط منم که برای پدر و مادرم میتونم دعا کنم ....

خواهش میکنم منو فراموش نکنید و سر نماز دعام کنید

من یه تک فرزندم که تو این دنیا به جز خدا و پدر و مادرم کسی رو ندارم. تمام راه‌ها به روی من بسته شده و جز دعای شمایی که نمیشناسم و اصلا نمیدونم کی هستید دستم به جایی بند نیست. منه تک فرزند تنها وایستادم جلوی کوهی از مشکلات. خدا میخواد مامانم رو ببره پیش خودش ولی نمیدونه که اگه مامانم بره بابام طاقت نمیاره و زندگی من نابود میشه . خواهش میکنم ازتون دعا کنید تو این دنیا ما هیچکس رو نداریم که برامون دعا کنه... من چشمم به دعای های شماست خواهش میکنم ازتون... و حالا پدرم از پا در اومده !!! اون از مامانم ... این از پدرم ... من موندم ! 
انشاالله عزیزم امیدت به خدا باشه

خواهش میکنم منو فراموش نکنید و سر نماز دعام کنید 

چقدرررر سخته عزیزم😭، من از وقتی پدر و مادرم به بالای شصت سال رسیدن با خودم فکر میکنم کاش خیلی زودتر منو به دنیا آورده بودن که با این سن اینقدر استرس اونها رو نداشتم! ایشالا خدا بهت آرامش بده و همه پدر و مادرها رو حفظ کنه 

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 

عزیزم انشاءالله بحق بیمار کربلا مادرت شفای کامل پیدا کنه . همینا رو که گفتی از ته دلت به خدا بگو . 

خدا هیچ وقت هیچ بنده ای شو تنها نمیزاره هیچ کس از فردا خبر نداره

تو  در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊 
چقدرررر سخته عزیزم😭، من از وقتی پدر و مادرم به بالای شصت سال رسیدن با خودم فکر میکنم کاش خیلی زودتر ...

من 36 سالمه و هنوز مامان نشدم 😢 دغدغه فکر منم همینه  ای خداااا فردا روزی بچه منم همینو میگه😢😢😢😢😢😢

تو  در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊 
خداوند زحکمت ببندد دری زرحمت گشاید دردیگری ایشالله که نگه میداره امیدت هم بخداباشه ونگران نباش

خواهش میکنم منو فراموش نکنید و سر نماز دعام کنید به خدا قسم کسی نیست که برای ما دعا کنه 

من شما رو نمیشناسم ولی بعد از خدا امیدم به دعای شماست 

توروخدا منو فراموش نکنید و دعا کنید که خدا رحم کنه بهم و پدر و مادرم رو تا ۱۰ سال دیگه صحیح و سالم و زنده نگه داره 

بعد از خدا دست به دامن شما شدم خیلی محتاجام توروخدا منو فراموش نکنید .

دلم آشـــــــــوبه 

اگه اتفاقی بیوفته  و مامانم یا بابام مریض بشن ... دشمن شاد میشیم

2790
2778
2791
2779
2792