2777
2789
عنوان

خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 19 پست
عزیزم سر نماز با دل پاکت برام دعا کن لطفا ... خیلی محتاجم اگه برای مامان و بابام اتفاقی بیوفته خودمو ...

چشم عزیزم  حتما برات دعا میکنم انشالله که هیچ اتفاقی برای پدرمادر مهربونت نمیوفته 😊 بعدشم خواب هایی که آدم میبینه بیشتر برای فکر و خیال زیاده مطمئنم هیچ اتفاقی براشون نمیوفته😉😊

بغلم کن که من از همه خستم توی این دود و دم غم میکشم از تو نفس من بغلم کن همین جوری که هستم بغلم کن که شکستم بغلم کن که من از دنیا بردیم عشق و آرامشو باور کن باتو دیدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سر نماز با دل پاکت برام دعا کن لطفا ... خیلی محتاجم اگه برای مامان و بابام اتفاقی بیوفته خودمو ...

انشالله که اتفاقی نمیفته قشنگم ،چشم حتما محتاجم به دعا 

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 

خواب بد

از نبی مکرم الاسلام(صلی الله علیه وسلم): نقل شده است هر كس چيز نا خوشايندى ديد كه به نظرش بد شگون مى آيد، این دعارو بخواند :

. «اللَّهُمَّ لَا يُؤْتِي الْخَيْرَ إِلَّا أَنْتَ وَ لَا يَدْفَعُ السَّيِّئَاتِ إِلَّا أَنْتَ وَ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِكَ»

این عالیه همیشه ازخواب پاشدی بخون

برای رفع بدی خواب پریشان به نیکی :

اگر کسی خواب پریشان ببیند به پهلوی دیگر غلطیده و این آیه را بخواند و خواب خویش را بر ای کسی نقل

نکند حق تعالی به فضل خویش بدی آن را به نیکی تبدیل خواهد کرد

آیه ۱۰ سوره مجادله :

إِنَّمَا النَّجْوَى مِنَ الشَّيْطَانِ لِيَحْزُنَ الَّذِينَ آمَنُوا وَلَيْسَ بِضَارِّهِمْ شَيْئًا إِلَّا بِإِذْنِ اللَّهِ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ

وپس از آن گوید اعوذُبماعاذت به الکملائکه ِالمقربین وانبیاالمرسلین و عبادالله الصالحین من شرمارایتُ ومن شرالشیطان الرجیم.

منبع : دو هزار دستور العمل مجرب ص ۵۳۲