2777
2789
عنوان

خواب

212 بازدید | 19 پست

سلام من دیشب تو خواب دیدم با یه تعداد از آشنا ها میرقصم 

تعبییرش خیلی بد بود فقط حضرت یوسف خوب تعبییر کرده بود 

به نظر شما به  حضرت یوسف باید اعتماد کرد یا بقیه ؟؟

برای جلوگیری از تعبییر خواب بد باید چیکار کنیم؟

تو رو خدا کمک کنید و برام دعا کنید ... یکی از عزیزانم مشکوک به بیماری لاعلاجه میترسم تعبییرش درست بودن مریضیش باشه

من یه تک فرزندم که تو این دنیا به جز خدا و پدر و مادرم کسی رو ندارم. تمام راه‌ها به روی من بسته شده و جز دعای شمایی که نمیشناسم و اصلا نمیدونم کی هستید دستم به جایی بند نیست. منه تک فرزند تنها وایستادم جلوی کوهی از مشکلات. خدا میخواد مامانم رو ببره پیش خودش ولی نمیدونه که اگه مامانم بره بابام طاقت نمیاره و زندگی من نابود میشه . خواهش میکنم ازتون دعا کنید تو این دنیا ما هیچکس رو نداریم که برامون دعا کنه... من چشمم به دعای های شماست خواهش میکنم ازتون... و حالا پدرم از پا در اومده !!! اون از مامانم ... این از پدرم ... من موندم ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا رقص و جشن و عروسی تو خواب تعبیر خوبی نداره

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂

والا اگه همه گفتن تعبیرش خوب نیست فقط حضرت یوسف گفته خوبه فکر نکنم بقیه اشتباه کرده باشن 

بغلم کن که من از همه خستم توی این دود و دم غم میکشم از تو نفس من بغلم کن همین جوری که هستم بغلم کن که شکستم بغلم کن که من از دنیا بردیم عشق و آرامشو باور کن باتو دیدم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4479052/آشوبه-دلم

میشه واسه این تاپیکم گزارش بزنید ممنون 🙏

هرکی گزارش زد لایک کنه واسش صلوات بفزستم

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

عزیزم صدقه بده خوابت رو برای قرآن یا آب تعریف کن من خودم همیشه تعبیر خواب حضرت یوسف رو میبینم من خودم به حضرت یوسف بیشتر اعتقاد دارم بنظرم درست تر هست 🌹💕ایشالا که خیره

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی 
عزیزم صدقه بده خوابت رو برای قرآن یا آب تعریف کن من خودم همیشه تعبیر خواب حضرت یوسف رو میبینم من خود ...

عزیزم سر نماز با دل پاکت برام دعا کن لطفا ... خیلی محتاجم اگه برای مامان و بابام اتفاقی بیوفته خودمو نمیبخشم دعا کنید لطفا

من یه تک فرزندم که تو این دنیا به جز خدا و پدر و مادرم کسی رو ندارم. تمام راه‌ها به روی من بسته شده و جز دعای شمایی که نمیشناسم و اصلا نمیدونم کی هستید دستم به جایی بند نیست. منه تک فرزند تنها وایستادم جلوی کوهی از مشکلات. خدا میخواد مامانم رو ببره پیش خودش ولی نمیدونه که اگه مامانم بره بابام طاقت نمیاره و زندگی من نابود میشه . خواهش میکنم ازتون دعا کنید تو این دنیا ما هیچکس رو نداریم که برامون دعا کنه... من چشمم به دعای های شماست خواهش میکنم ازتون... و حالا پدرم از پا در اومده !!! اون از مامانم ... این از پدرم ... من موندم ! 
اره حضرت یوسف خودش معبر بوده صدقه بنداز واسه کسی هم تعریف نکن

عزیزم سر نماز با دل پاکت برام دعا کن لطفا ... خیلی محتاجم اگه برای مامان و بابام اتفاقی بیوفته خودمو نمیبخشم دعا کنید لطفا

عزیزم سر نماز با دل پاکت برام دعا کن لطفا ... خیلی محتاجم اگه برای مامان و بابام اتفاقی بیوفته خودمو ...

چشم عزیزم حتما براشون دعا میکنم اگه قابل باشم ایشالا که هیچی نمیشه سالم و سلامت باشن به خدا توکل کن ازش بخواه مراقبشون باشه خدا حواسش به بنده هاش هست بد هم به دلت راه نده صدقه بذار انشاال... که رفع بلا میشه نگران نباش 😘😘🌹🌹

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی 
والا اگه همه گفتن تعبیرش خوب نیست فقط حضرت یوسف گفته خوبه فکر نکنم بقیه اشتباه کرده باشن 

صدقه بده عزیزم