منم اصلا همسايه هامونو نميشناسم با اينكه نزديك سه ساله تو اين ساختمونم
صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمیرود یک روز همین نزدیکیها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
هی خواهر منو بگو که اومدم شهر غریب وازدم در هم بیرونو نگا نمیکنم فقط با شوهرم میرم بیرون اجازه نمیده با زنداداش خودش بگردم میگه از راه به درت میکنن چه برسه غریبه ها
راس میگه الان وضع جامعه خرابه سعی کن با شوهرت وبچه هات برو تفریح عین من
البته هیچوقتم دوس ندارم با همسایه ها در اتباط باشم. 3واحد کناریمو درحد سلام دیدم فقطط.
با دوستای همسرت، همکاراش اینا برید بیرون. ما اینکار میکنیم
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
عه. شوهر من ی دوسش متاهله، یکیش با دوس دخترش میاد، یکی هم مجرده و سینگل میاد. خوش میگذره
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊