2777
2789
عنوان

فولیکل ۱۳😥

311 بازدید | 28 پست

سلام خانوما من پریودام منظم نیس یعنی از ۳۰ تا ۳۵ روز متغیره امروز روز ۱۴ پریود رفتم سونو واژینال فولیکول ۱۳ داشتم به نظرتون با این فولیکول باردار نمیشم؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چه امپولی زدین؟؟

پریودت منظمه دیگه منم مث شمام ۳۵ روزه ام روز ۱۸ ۱۹ ۲۰ دوران تخمک گذاریته

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

منم سونو دادم فولیکولای ۶ و ۱۰ داشتم همون ماه باردار شدم الان پسرم یک سالشه حتی دکتر هم گفت این ماه نمیشی و دارو داد که وقتی پریود شدم مصرف کنم که دیگه پریود نشدم و همون ماه باردار شدم ارزو میکنم برای تو هم همین اتفاق بیفته حسابی سوپرایز بشی.به خواست و قدرت خدا شک نکن

خانومی من پریودام 30روزه است کی تخمکگذاریمه

شما از روز ۱۴ ۱۵ ۱۶ اقدام کنی انشالله باردار میشی ولی میخاین نتیجه بگیرین وقتی پاک میشین اقدام کنین ی شب درمیون تا موعدتون

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
منم سونو دادم فولیکولای ۶ و ۱۰ داشتم همون ماه باردار شدم الان پسرم یک سالشه حتی دکتر هم گفت این ماه ...

پریوداتون چندروزه بود و چ روزی سونو داده بودین؟؟

2790
2778
2791
2779
2792