2777
2789
عنوان

نامزدی

202 بازدید | 17 پست

اولا خواهش میکنم حمله نکنید بهم فقط واسم سواله

مثلا واسه نامزدی که صیغه محرمیت میخونن خب باید یچیزی مثل مهریه بهش بدن دیکه ...شما اگه نامزد کردید یا جایی رفتید بگید چقدر دادن بهش اخه دو سه روز پیش رفتم یه جایی عاقد داشت صیغه محرمیت میخوند بعد گفت ۵۰هزارتومن ..واسه سه ماه که صیغه محرمیت خوندن

من خودم از این چیزا خوشم‌نمیاد ولی خدایی زشته جلو بقیه ۵۰هزارتومن گفت

حتی حلقه نشون هم واسه دختره نگرفته بودن به بهونه این که شاید بزرگتر از انگشتش باشه 

والا قضیه منم کمی شبیه این شده    

مثل عکسم نوشته هامم تنهام 😔مجردم تنهام   شیطون بلا مغرور خوجل  ترک قیزیام خوش حالمه😉     دشمن زیاد دارم ،خیلیا باهام حال نمیکنن. یکم سردم.....یکم غدم .....یکم تخسم .....یکم بی اعصابم....یکم مغرورم....✅ اما هر چی هستم ✅⬅️دورونیستم➡️ ⬅️نامرد و بیمعرفت نیستم ➡️ اونایی ک ازم بدشون میاد نظرشونو بنویسنتو کاغذ بندازن سطل آشغال ↩️من واسه اونایی که دوستم ندارن.   ⬅️زندگی میکنم➡️   ☺   عکس پروفایلم مال خودمه اصلانم فیک نیست چون از ادمای فیک بدم میاد😎

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من کلا با صیغه مشکل دارم احساس میکنم بهم محرم شیم دیگه روند آشنایی با برداشتن حجاب و محرمیت مختل میشه😓

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

برای ما دائمه بعد چند روزشم عقد میکنیم

مثل عکسم نوشته هامم تنهام 😔مجردم تنهام   شیطون بلا مغرور خوجل  ترک قیزیام خوش حالمه😉     دشمن زیاد دارم ،خیلیا باهام حال نمیکنن. یکم سردم.....یکم غدم .....یکم تخسم .....یکم بی اعصابم....یکم مغرورم....✅ اما هر چی هستم ✅⬅️دورونیستم➡️ ⬅️نامرد و بیمعرفت نیستم ➡️ اونایی ک ازم بدشون میاد نظرشونو بنویسنتو کاغذ بندازن سطل آشغال ↩️من واسه اونایی که دوستم ندارن.   ⬅️زندگی میکنم➡️   ☺   عکس پروفایلم مال خودمه اصلانم فیک نیست چون از ادمای فیک بدم میاد😎
خب چقدر خوبه میدادن بهش؟؟ چقدر تیکه بهش انداختن 

چرا تیکه؟؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
چرا تیکه؟؟

خب ۵۰ هزار تومن واقعا کمه  یه روسری هم‌نمیشد باهاش بخره  یکی میگفت باهاش بسته اینترنت بزن با شوهرت حرف بزن یکی میگفت اشکالی نداره دو تا نوار بهداشتی میشه باهاش بخری و....