2777
2789

من کلا گیاهخوارم ...

ولی خام گیاهخوار بودم سابق و به بدنم نمیساخت 

الان میپزم و حالم عالیه

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه چیزایی میخوری ضعف نمیکنی؟

کلم بروکلی و قارچ و گل کلم با سیب زمینی پوره شده و کلی فلفل سیاه

برنج قهوه ای 

ارده شیره واسه صبحانه 

بیسکوییت بادام زمینی خودم میپزم میان وعده میخورم

تو سالادهام لوبیا چشم بلبلی و یا عدس میریزم

کلا حبوبات زیاد میخورم

سوپ جو خیلی میخورم

و...

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
کلم بروکلی و قارچ و گل کلم با سیب زمینی پوره شده و کلی فلفل سیاه برنج قهوه ای  ارده شیره واسه ...

اهان مگه خام گیاهخوارا بیسکوییت اینا میخورن؟؟

منم الان همه اینایی ک گفتیه تغذیم بیشتر ولی برنج سفید 

اهان مگه خام گیاهخوارا بیسکوییت اینا میخورن؟؟ منم الان همه اینایی ک گفتیه تغذیم بیشتر ولی برنج سفید ...

من خام گیاهخوار نیستم اون بالاتر گفتم

من پخته گیاهخوارم  

بیسکوییت زیاد میپزم با روغن کنجد

من از ۱۹ سالگیم گیاهخوار شدم  علتشم این بود که نمیخوام زندگیه موجودات دیگه رو نابود کنم واس اس ...

چجوری میتونی سیر کنی خودتو 

مثلا ماهی اینارو هم نمیخوری؟؟؟

فقط خودت خام گیاهخواری یا خانوادت هم هستن؟

لاغر هم شدی؟

چجوری میتونی سیر کنی خودتو  مثلا ماهی اینارو هم نمیخوری؟؟؟ فقط خودت خام گیاهخواری یا خانوادت ...

البته که میشه سیر شد چرا نشه 

گوشت قرمز سفید ماهی تخم مرغ انواع لبنیات و فراورده های لبنی 

اصلا مصرف نمیکنم 

من فقط گیاهخوارم 

از خانوادمم جدا زندگی میکنم اونموقعی که من باهاشون زندگی میکردم کم تر گوشت میخوردن 

الان فکر نکنم 

البته که میشه سیر شد چرا نشه  گوشت قرمز سفید ماهی تخم مرغ انواع لبنیات و فراورده های لبنی  ...

لاغر نه 

البته من خودم لاغرم 

ولی بهتره انقدر به لاغری چاقی توجه نکنید

بیشتر جنبه سلامتیش اهمییت داره 

البته که میشه سیر شد چرا نشه  گوشت قرمز سفید ماهی تخم مرغ انواع لبنیات و فراورده های لبنی  ...

چقدر خوب ک تونستی 

من یک بار اومدم خام گیاهخواری کنم چون ناراحتی معده دارم حالم بد شد

چقدر خوب ک تونستی  من یک بار اومدم خام گیاهخواری کنم چون ناراحتی معده دارم حالم بد شد

اگه نمیتونی مشکلی نیست ببین معدت با چیا رفیقه اونارو بخور 

اذییت نکن خودتو 

میوه و سبزی خوب بخور